GRAFFITI MUURSCHILDERINGEN

Graffiti muren en kinderkamer

Graffiti muur slaapkamer, kinderkamer of woonkamer

Wilt u een mooie graffiti muurschildering, graffiti kinderkamer of een unieke graffiti muur? Met een graffiti muurschildering kan vrijwel alles gemaakt worden. Van tevoren wordt een uniek ontwerp naar wens gemaakt. Erg tof voor bijvoorbeeld een kinderkamer met graffiti naam of een mooi ontwerp in de woonkamer of tuin.

Laat ons jouw idee weten zodat we er wat moois van kunnen maken!

Graag de volgende punten doorgeven voor een prijsaanvraag omdat elk kunstwerk uniek is:
-idee ontwerp (of afbeelding)
-grootte
-locatie
-op welke termijn

Wij gaan samen in overleg naar een ontwerp kijken, hierna op papier schetsen, kleuren bepalen etc. waarna dit gelijk uitgewerkt wordt op de muur. Natuurlijk is hierin alles mogelijk, vrijwel geschikt voor op alle type muren zoals structuur, glad gestuct, overschilderbaar behang etc. Voor een graffiti schildering hanteren wij onderstaande prijzen. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een graffiti muur te maken en zelf mee te helpen 'deels' in overleg als een soort mini graffiti workshop.
Deze prijzen zijn indicatie prijzen omdat elke muurschildering uniek is en zijn exclusief reiskosten. Op canvas en logo's ook mogelijk en ook het bewerken van skulls of kalligrafie! Ook kunnen wij realistische portretten en landschappen maken.

-Graffiti naam in gewenste stijl letters, eigen gekozen kleuren + en versieringen rondom.
Grootte: ongeveer 3x2meter (kleiner of iets groter geen probleem)
Prijs: ±€145,-/€150,- incl. (indicatie: gaat op aanvraag)

-Extra figuurtje erbij zoals poppetje, stad, achtergrond, auto, gehele achtergrond versierd etc. In overleg i.v.m. alles uniek op maat is.
Prijs: ±€45,- tot €200,- incl. (indicatie: gaat op aanvraag)

-Hele graffiti kinderkamers zoals Lego, Ninjago, Super Mario, Frozen, Fortnite, Transformers, Looney Tunes etc.
Prijs Prijs: ±€250,-/€850,- incl. (indicatie: gaat op aanvraag)

-Graffiti muren en muurschilderingen op maat, zoals een landschap, portret, graffiti afbeelding etc. etc. Ook zijn animatieachtige voorbeelden makkelijk door ons na te maken.

Interesse? Prijs op aanvraag, stuur ons een mail.

Het is ook mogelijk om een graffiti naam op canvas/hout te combineren met onze uitgebreide graffiti workshops. Hierdoor leer je niet alleen meer over de kunstvorm graffiti zelf maar ervaar je ook de kunst en zul je altijd bij het kijken naar het paneel in de kamer een leuke herinnering hebben hoe deze samen in gemaakt met de graffiti artiest. Wij hebben hier unieke graffiti locaties ook voor een toffe ervaring.  

Graffiti muren zijn erg stoer voor kinderkamers, hier kan jarenlang plezier aan beleefd worden. Tijdens het maken van de graffiti kunnen wij de kinderen betrekken erin en zelf mee laten helpen spuiten deels voor een unieke belevins en ervaring in hun eigen kamer. Dit is natuurlijk erg leuk als aandenken!

Voor meer informatie en prijsopgave kunt u altijd contact met ons opnemen!