GRAFFITI WORKSHOPS

Graffitifun voor iedereen! Creatieve en exclusieve graffiti workshops!

Graffiti workshop Graffitifun

Graffiti workshops zijn ideaal voor een toffe en creatieve activiteit, zoals een kinderfeestje, bedrijfsuitje, workshop les op school of instellingen (CJP partner cultuurpas), jeugdevenementen, vrijgezellenfeestje, CKV activiteiten/lessenreeksen, tennis- kampen of een teamuitje- personeelsuitje.
Zoek niet verder, wij hebben de uitgebreidste en aantrekkelijkste graffiti workshops en streetart cursussen maar te vinden op deze markt!

Een Graffitifun graffiti workshop valt altijd in de smaak. Kinderen en volwassenen vinden een graffitiworkshop bij ons vaak helemaal geweldig! Wij bieden deze unieke Graffitifun workshops aan voor een leuke en lage prijs voor zowel jong en oud.
De workshops worden gegeven door enhousiaste en professionele graffiti artiest(en) met jarenlange ervaring! Wij bieden naast praktijk workshops ook bijvoorbeeld theorie lessen en lessenreeksen aan of ideaal voor feestjes en schoolactiviteiten. Maar ook leuk voor diverse jeugdactiviteiten zoals op zomerkampen, vakantieparken etc.

Een workshop graffiti in Amsterdam, Utrecht, Zaandam, Antwerpen of Rotterdam is een echte aanrader als locatie: één van de grootste graffiti spots met duizenden meters aan graffiti muren! Ook op andere locaties zoals Nieuwegein of Gent hebben wij toffe graffiti locaties voor een unieke beleving.

Verkozen tot al jaren beste keus 2015 t/m 2023 van de Benelux!

Wij zijn de nummer 1 graffiti workshop specialist van Nederland en in de Benelux met onze uitgebreidste workshop programma tegen de laagste prijzen die op deze markt te vinden zijn! Graffitifun voor iedereen!

Programma Graffitifun:

Opbouw graffiti workshop:
1. -Inleiding met powerpoint presentatie/real life presentatie + vragen (±10-15min)
2. -Ontwerpen op papier, uitleg ontwerpen etc.
3. -Uitvoeren van het ontwerp met echte graffiti spuitbussen 1e gedeelte (luxe panelen per persoon/gezamenlijke werken)
4. -Tussendoor ook een kleine pauze mogelijk voor drinken/snacks (speelgelegenheid/borrelen)
5. -Graffiti kunstwerken afwerken 2e gedeelte
6. -Als extra mogen de deelnemers kostenloos na de workshop op een echte graffiti muur spuiten!
7. -Gratis rondleiding echte graffiti kunstwerken van artiesten (600-1000meter aan graffiti muren!)
8. -Gratis verrassing met de graffiti spuiter (bij kinderfeestjes eventueel)
9. -Cadeautje uitzoeken uit de Graffitifun cadeau box (bij kinderfeestjes gratis erbij)
10. -Foto's maken (mag natuurlijk ook zelf gedaan worden, bijv. groepsfoto)
11. -Elke deelnemer krijgt een eigen individuele Graffitifun graffiti certificaat/diploma
12. -Afsluiting

Tijdens deze graffiti workshop zijn de deelnemers creatief bezig. De deelnemers leren in deze creatieve graffiti workshop werken met diverse verflagen en hoe een graffiti kunstwerk vanaf begin tot eind opgezet wordt. Dit doen wij allemaal in duidelijke stappen met uitleg, dit zorgt voor een gestructureerde workshop waarin ook veel wordt geleerd. Ze leren niet alleen diverse spuittechnieken, maar leren ook om respect te hebben voor andermans spullen. Aan het eind van de workshop maken we een leuke groepsfoto en worden de boetes verteld mocht iemand het ooit op straat willen gaan doen. U hoeft voor niets te zorgen, alles is inclusief! Onze locaties zijn niet geheel binnen maar grotendeels overdekt buiten: ideaal voor de verfdampen!

Ook op eigen of andere locatie is veel mogelijk voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, scholen en instellingen. De achtergrond wordt helemaal afgedekt zodat niets vies word, wij verzorgen alles ook bij jullie op locatie.
Mocht het niet mogelijk zijn op eigen locatie, dan kunt u altijd terecht in 1 van onze graffiti locaties. Let wel op dat wij meestal echt buiten staan in verband met de vergassen dampen en dus veel waarde hechten aan gezondheid. Dit zijn dus in verband met de vele dampen en gassen vrijwel geen binnen workshops.
Wij hebben ook bijvoorbeeld voor grote bedrijfsuitjes de mogelijkheid om dit wel binnen te doen met speciale graffiti spuitbussen op waterbasis en op scholen bieden wij naast de praktijklessen ook theorie lessen aan. Voor graffiti kinderfeestjes raden wij ten alle tijden aan bij ons op locatie voor een exclusieve graffiti ervaring en geen zorgen!

Wij hebben unieke locaties, dichtbij het centrum, eigen of genoeg parkeerplaatsen en volop speelmogelijkheden. Het spuitgedeelte doen wij altijd buiten i.v.m. de verfdampen. Mocht het weer dit niet toelaten en regenen dan kunnen wij altijd droog werken op onze locaties. De graffiti workshop gaat dus ten alle tijde door! Wij raden altijd aan om bij ons op locatie te komen voor een zorgeloze workshop!
De duur van een workshop duurt meestal rond de ± 2.00 uur maar kan verschillen per groep. Natuurlijk kan dit naar wens aangepast worden, net als de inhoud van de graffiti workshop zelf.

Keuze materiaal om op te spuiten:
- 60x60cm houten paneeltjes (aanrader, deze zitten standaard bij de workshop)
- 120x60cm (op aanvraag)
- Gezamenlijke grote panelen/muren
Canvasdoeken/grote gezamenlijk doeken diverse afmetingen ook mogelijk. Leuk voor cadeau/afscheidsfeest school/bedrijf etc. Natuurlijk is het ook mogelijk om gezamenlijk op een echte graffiti muur een kunstwerk te maken. Leuk voor de jarige, vrijgezel of als teambuilding bijvoorbeeld!

Hieronder de uitgangsprijzen voor een graffiti workshop.
Dit is inclusief alles: spuitbussen, capjes, handschoentjes, paneel p.p. ontwerp spullen etc!
Voor deze prijs krijgt u een professioneel uitgebreid graffiti-workshop programma all inclusief!! Beschermende kleding ook beschikbaar. Inclusief gratis na de workshop op een graffiti muur spuiten + gratis rondleiding bij ons op locatie!!

Prijzen en kosten graffiti workshop:

Prijzen graffiti workshop:

1 personen: € 30,- totaalprijs all. in!
2 personen: € 60,- totaalprijs all. in!
3 personen: € 90,- totaalprijs all. in!
4 personen: € 120,- totaalprijs all. in!
5 personen: € 145,- totaalprijs all. in!
6 personen: € 165,- totaalprijs all. in!
7 personen: € 185,- totaalprijs all. in!
8 personen: € 195,- totaalprijs all. in!
9 personen: € 205,- totaalprijs all. in!
10 personen: € 215,- totaalprijs all. in!
11 personen: € 225,- totaalprijs all. in!
12 personen: € 235,- totaalprijs all. in!
13 personen: € 245,- totaalprijs all. in!
14 personen: € 255,- totaalprijs all. in!
15 personen: € 265,- totaalprijs all. in!
16 personen: € 275,- totaalprijs all. in!
17 personen: € 285,- totaalprijs all. in!
18 personen: € 295,- totaalprijs all. in!
19 personen: € 305,- totaalprijs all. in!
20 personen: € 315,- totaalprijs all. in!
21 personen: € 325,- totaalprijs all. in!
22 personen: € 335,- totaalprijs all. in!
23 personen: € 345,- totaalprijs all. in!
24 personen: € 355,- totaalprijs all. in!
25 personen: € 365,- totaalprijs all. in!
26 personen: € 375,- totaalprijs all. in!
27 personen: € 385,- totaalprijs all. in!
28 personen: € 395,- totaalprijs all. in!
29 personen: € 405,- totaalprijs all. in!
30 personen: € 415,- totaalprijs all. in!
Op bepaalde data extra kortingen -€10,- / €80,- extra bovenop de actieprijzen!!

Prijzen zijn inclusief 21% BTW!
Nooit kosten vooraf, betaling= altijd achteraf!
(wij vragen als enigste aanbieder geen kosten vooraf, nooit risico voor jouw als klant dus!)

Ook meerdere personen tot meer dan 1500 zelfs mogelijk op één dag! Wij bieden naast onze scherpe prijzen ook soms bijvoorbeeld de jarige of vrijgezel gratis aan en diverse hoge extra kortingen tot zelfs -€80,- korting, dit ligt aan de beschikbaarheid. Bij interesse graag mailen.
Ook arrangementen mogelijk voor graffiti vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, scholen, evenementen etc. vanaf €14,50 euro p.p. all in!

Het is geen probleem als er op de dag zelf deelnemers afvallen of bijkomen. Wij hebben genoeg spullen, de prijs wordt dan op de dag zelf aangepast volgens bovenstaande prijzen of afgesproken vaste totaalbedrag.
Bij ons is het altijd pas betalen achteraf de workshop, wij vragen geen kosten vooraf en je betaald dus nooit teveel en loopt geen risico!
De deelnemers krijgen dus hun eigen graffiti paneeltje mee naar huis! Naar wens doen wij ook diverse streetart tours in diverse steden!

Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld bij grote kinderfeestjes of bedrijfs- vriendenuitjes een extra artiest bij te boeken voor maar €15,- extra per workshop. Dubbel zoveel begeleiding voor optimale Graffitifun kwaliteit tegen een lage prijs!!
Wij beschikken over jongens- en meiden artiesten.
Omdat wij meerdere graffiti artiesten hebben, kunnen wij altijd elkaar opvangen bij ziekte of familie/privé-omstandigheden. Wij zorgen dus altijd ervoor dat onze afspraken en workshops ten alle tijden doorgaan!

Wij hebben diverse bekende klanten gehad zoals Joop vd Ende theaterfabriek, Vodafone, Elsevier magazine, Unicef, Rabobank en meer. Onze unieke graffiti workshops zijn uitgezonden op o,a, RTL4, RTLXL, RTV Utrecht, HartvanNederland, SBS6, Telegraaf Amsterdam, KRO-NCRV, NED3, ZappTV, BZT show, RTLZ, Videoland en radio FRESH FM. Ook heeft Lange Frans samen met zijn zoon een kinderpartijtje Graffitifun bij ons gevierd!

Graffiti workshop locaties:

Bij ons in de loodsen/locaties:
Deze prijzen zijn inclusief huurkosten in onze loodsen/locaties. Alle locaties hebben makkelijke bereikbare parkeermogelijkheden!
- Amsterdam, Flevoparkweg (nabij Zeeburg/IJburg)= aanrader
- Amsterdam, NDSM terrein= aanrader
- Zaandam, coentunnelweg= aanrader
- Nieuw Vennep, Schoolstraat
- Vinkeveen, Vinkenkade (langs a2)
- Utrecht, Rooseveltlaan (naast Ikea)= aanrader
- Utrecht, Berlijnplein Leidsche Rijn
- Vleuten, Strandboulevard nabij Haarrijnseplas (langs a2)
- Nieuwegein, Lekboulevard (langs a2)
- Rotterdam Overschie, Schansweg
- Haarlem, Garnenkokerskade
- Eigen of andere locaties ook in overleg mogelijk

Informatie over deze locaties is te vinden onderaan de pagina graffiti kinderfeestjes.

Bij jullie op locatie:
Deze prijzen zijn exclusief benzine/reiskosten voor een workshop bij u thuis of op locatie door het hele land.

Kom naar onze tofste legale graffiti locaties: Graffitifun Hall of Fame Amsterdam of Utrecht!

Like ook onze facebook pagina GRAFFITIFUN BV EUROPE by PERSONAL ARTIST, volg ons op LINKEDIN of alle andere social media en maak kans om een gratis graffiti workshop of graffiti (kinder)kamer elke maand te winnen!
Voor meer informatie en prijsopgave kunt u altijd contact met ons opnemen!

Onze graffiti workshops zijn weer open na de corona crisis, met diverse maatregelen en op onze grote buitenlocatie bij de graffiti walls is dit toch mogelijk bij ons!
 

Graffiti workshops Amsterdam, Utrecht en heel Nederland

Wij bieden deze workshops aan op unieke graffiti locaties in Amsterdam, Utrecht en door heel Nederland. Zelfs internationaal!

Beste keus 2022 graffiti workshop aanbieder Benelux

Graffiti workshops en kinderfeestje beste keus

www.graffiti-aanbieders.nl

Wij zijn verkozen tot beste keus graffiti workshop aanbieder!

Graffiti kinderfeestje
graffiti workshop kinderfeestje
graffiti vrijgezellenfeestje
workshops graffiti
graffitifun Michel Steers
graffiti feestje
graffiti bedrijfsfeestje
graffiti workshops en feesten
graffiti workshop school cursus

Graffiti workshops informatie en prijzen:

Hoe kunnen wij deze graffiti workshops zo scherp aanbieden met de 'dure' luxe FSC triplex panelen en het uitgebreidste programma met hoge kwaliteit wat er op deze markt te vinden is? Wij bieden deze diensten aan naast een andere baan, waardoor dit niet onze inkomstenbron is. Hierdoor bieden wij een leuk uitgebreid programma tegen de laagste prijzen die op de markt te vinden zijn! Hierdoor bieden wij ook altijd gemotiveerde enthousiaste graffiti spuiters en begeleiding die het altijd naar hun zin hebben + gratis extra's zoals op een echte graffiti muur spuiten!! Ook bieden wij als enigste graffiti aanbieder op deze markt 100% zekerheid op doorgaan omdat wij als team elkaar opvangen als back-up. In overleg zijn wij elke dag van de week beschikbaar. Graffitifun met pure kwaliteit!!

Workshop Graffiti Amsterdam

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Amsterdam!

Workshop Graffiti Utrecht

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Utrecht!

Workshop Graffiti Nieuw Vennep

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Nieuw Vennep!

Workshop Graffiti Vinkeveen

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Vinkeveen!

Workshop Graffiti Mijdrecht

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Mijdrecht!

Workshop Graffiti Haarlem

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Haarlem!

Workshop Graffiti Rotterdam

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Rotterdam!

Workshop Graffiti Den Haag

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Den Haag!

Workshop Graffiti Amstelveen

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Amstelveen!

Workshop Graffiti Amersfoort

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Amersfoort!

Workshop Graffiti Zaandam

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Zaandam!

Workshop Graffiti Hoofddorp

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Hoofddorp!

Workshop Graffiti Nieuwegein

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Nieuwegein!

Workshop Graffiti Heemskerk

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Heemskerk!

Workshop Graffiti Hilversum

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Hilversum!

Workshop Graffiti Aalsmeer

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Aalsmeer!

Workshop Graffiti IJsselstein

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving IJsselstein!

Workshop Graffiti Beverwijk

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Beverwijk!

Workshop Graffiti Purmerend

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Purmerend!

Workshop Graffiti Houten

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Houten!

Workshop Graffiti Alphen ad Rijn

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Alphen ad Rijn!

Workshop Graffiti Leiden

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Leiden!

Workshop Graffiti Almere

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Almere!

Workshop Graffiti Lisse

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Lisse!

Workshop Graffiti Eindhoven

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Eindhoven!

Workshop Graffiti Nijmegen

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Nijmegen!

Workshop Graffiti Culemborg

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Culemborg!

Workshop Graffiti Vleuten

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Vleuten!

Workshop Graffiti Hoorn

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Hoorn!

Workshop Graffiti Heemstede

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Heemstede!

Workshop Graffiti Naarden

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Naarden!

Workshop Graffiti Laren

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Laren!

Workshop Graffiti Abcoude

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving !

Workshop Graffiti Huizen

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Huizen!

Workshop Graffiti Den Bosch

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Den Bosch!

Workshop Graffiti Noordwijk

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Noordwijk!

Workshop Graffiti Woerden

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Woerden!

Workshop Graffiti Gouda

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Gouda!

Workshop Graffiti Bodegraven

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Bodegraven!

Workshop Graffiti Lelystad

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Lelystad!

Workshop Graffiti Veenendaal

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Veenendaal!

Workshop Graffiti Maarssen

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Maarssen!

Workshop Graffiti Vianen

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Vianen!

Workshop Graffiti Beesd

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Beesd!

Workshop Graffiti Blaricum

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Blaricum!

Workshop Graffiti Zwaag

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Zwaag!

Workshop Graffiti IJmuiden

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving IJmuiden!

Workshop Graffiti Groningen

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Groningen!

Workshop Graffiti Den Helder

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Den Helder!

Workshop Graffiti Goirle

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Goirle!

Graffiti Workshop Wijk bij Duurstede

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Wijk bij Duurstede!

Graffiti workshop Baarn

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Baarn!

Workshop Graffiti Wageningen

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Wageningen!

Workshop Graffiti Soest

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Soest!

Workshop Graffiti Antwerpen

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Soest!

Workshop Graffiti Apeldoorn

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Apeldoorn!

Workshop Graffiti Doorn

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Doorn!

Workshop Graffiti NDSM

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Doorn!

Workshop Graffiti Maarssenbroek

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Maarssenbroek!

Workshop Graffiti Harmelen

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Harmelen!

Workshop Graffiti Gent

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Harmelen!

Workshop Graffiti Uitgeest

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Uitgeest!

Workshop Graffiti Harderwijk

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Harderwijk!

Workshop Graffiti Brussel

Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Harderwijk!

Creatieve cursus tekenen en graffiti Amsterdam

Voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, feesten, evenementen en 2 personen!

Creatieve cursus tekenen en graffiti Utrecht

Voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, feesten, evenementen en 2 personen!

Creatieve cursus tekenen en graffiti Nieuwegein

Voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, feesten, evenementen en 2 personen!

Creatieve cursus tekenen en graffiti Rotterdam

Voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, feesten, evenementen en 2 personen!