Graffiti workshops

Graffiti workshops zijn ideaal voor een toffe en creatieve activiteit, zoals een kinderfeestje, bedrijfsuitje, workshop les op school of instellingen (CJP partner cultuurpas), jeugdevenementen, vrijgezellenfeestje, CKV activiteiten/lessenreeksen, tennis- kampen of een teamuitje- personeelsuitje.

Zoek niet verder, wij hebben de uitgebreidste en aantrekkelijkste graffiti workshops en streetart cursussen maar te vinden op deze markt! Een graffiti workshop valt altijd in de smaak. Kinderen en volwassenen vinden een graffitiworkshop bij ons vaak helemaal geweldig! Wij bieden deze unieke creatieve workshops aan voor een leuke en lage prijs voor zowel jong en oud.

De workshops worden gegeven door enthousiaste en professionele graffitiartiest(en) met jarenlange ervaring! Wij bieden naast praktijk workshops ook bijvoorbeeld theorie lessen en lessenreeksen aan of ideaal voor feestjes en schoolactiviteiten. Maar ook leuk voor diverse jeugdactiviteiten zoals op zomerkampen, vakantieparken etc.

Boek dus snel je tofste graffiti workshop bij ons!

Graffiti workshop cursus
Graffiti workshop
Graffiti teambuilding

Info graffiti workshop

Tijdens deze graffiti workshop van Personal-Artist zijn de deelnemers creatief bezig. De deelnemers leren in deze creatieve graffiti workshop werken met diverse verflagen en hoe een graffiti kunstwerk vanaf begin tot eind opgezet wordt. Dit doen wij allemaal in duidelijke stappen met uitleg, dit zorgt voor een gestructureerde workshop waarin ook veel wordt geleerd. Ze leren niet alleen diverse spuittechnieken, maar leren ook om respect te hebben voor andermans spullen.

Aan het eind van de workshop maken we een leuke groepsfoto en worden de boetes verteld mocht iemand het ooit op straat willen gaan doen. U hoeft voor niets te zorgen, alles is inclusief! Onze locaties zijn niet geheel binnen maar grotendeels overdekt buiten: ideaal voor de verfdampen! Ook op eigen of andere locatie is veel mogelijk voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, scholen en instellingen. De achtergrond wordt helemaal afgedekt zodat niets vies word, wij verzorgen alles ook bij jullie op locatie. Mocht het niet mogelijk zijn op eigen locatie, dan kunt u altijd terecht bij 1 van onze graffiti locaties.

Voor graffiti kinderfeestjes raden wij ten alle tijden aan bij ons op locatie voor een exclusieve graffiti ervaring en geen zorgen!

Programma graffiti cursus

1. Inleiding met powerpoint presentatie/real life presentatie + vragen (±10-15min)

2. Ontwerpen op papier, uitleg ontwerpen etc.

3. Uitvoeren van het ontwerp met echte graffiti spuitbussen 1e gedeelte (luxe panelen per
persoon/gezamenlijke werken)

4. Tussendoor ook een kleine pauze mogelijk voor drinken/snacks (speelgelegenheid/borrelen)

5. Graffiti kunstwerken afwerken 2e gedeelte

6. Als extra mogen de deelnemers kostenloos na de workshop op een echte graffiti muur spuiten!

7. Gratis rondleiding echte graffiti kunstwerken van artiesten (100-1000meter aan graffiti muren!)

8. Gratis verrassing met de graffiti spuiter (bij kinderfeestjes eventueel)

9. Cadeautje uitzoeken uit de Graffitifun cadeau box (bij kinderfeestjes gratis erbij)

10. Foto’s maken (mag natuurlijk ook zelf gedaan worden, bijv. groepsfoto)

11. Elke deelnemer krijgt een eigen individuele Graffitifun graffiti certificaat/diploma

12. Afsluiting

WORKSHOP BOEKEN?

KINDERFEESTJES

Een graffiti kinderfeestje zijn de leukste en coolste kinderfeestjes van dit moment! Een graffiti feestje is onze specialiteit! Kinderen vinden onze graffiti workshops altijd helemaal geweldig en worden gezien als de tofste feestjes ooit! Wij bieden de uitgebreidste, leukste en aantrekkelijkste graffiti kinderfeestjes tegen zeer lage prijzen. Waarom? Omdat wij dit doen als hobby naast een fulltime baan. Zoek dus niet verder, want nergens anders zo te vinden! Ook bieden wij als enigste graffiti aanbieder in het land 100% garantie op alles en backup-artiest! Elk kind maakt zijn eigen graffiti paneel om mee naar huis te nemen als aandenken!

Graffiti workshops en kinderfeestjes
Graffiti workshop bedrijfsuitje

BEDRIJFSUITJES

Op zoek naar een creatief graffiti bedrijfsuitje? Een graffiti workshop bedrijfsuitje van Personal-Artist is perfect voor een leuke teamactiviteit en teambuilding! Leuk voor de gezamenlijke teamspirit en het beter leren kennen van collega’s door bijvoorbeeld gezamenlijk grote graffiti kunstwerken te maken of met de groep aan je eigen paneeltje aan de slag te gaan! Een graffiti personeelsuitje is dus ideaal om de samenwerking tussen collega’s te verbeteren. Wij bieden gegarandeerd de aantrekkelijkste graffiti bedrijfsuitjes en incentive voor elk bedrijf. Het perfecte bedrijfsuitje met een aandenken! Wij werken door heel Europa!

Vrijgezellenfeestjes

Een graffiti workshop vrijgezellenfeestje is ideaal voor een onvergetelijke vrijgezellenfeestje! Een creatieve workshop valt altijd in de smaak bij de vrijgezel en bij de vrienden vriendinnengroep! Maak een tof graffiti paneel en je mag met de gehele groep gratis achteraf bij ons op een echte graffiti muur spuiten! De vrijgezel zetten wij dus extra in het zonnetje! Kom dus bij ons je leukste vrijgezellenfeestje vieren! Ook leuk voor een vriendenuitje met vrienden of vriendinnen. Of een leuk gezins en familieuitje! Ook daarvoor zit je bij ons aan het goede adres met je eigen professionele Personal-Artist met veel ervaring!

Graffiti vrijgezellenfeestje
Workshop graffiti spuiten

schoolactiviteiten

Ooit gedacht aan een toffe graffiti workshop voor school? Graffiti school workshops zijn ideaal voor een unieke en toffe schoolactiviteit voor elke schoolklas! Wij verzorgen unieke en leerzame graffiti workshops op scholen, denk hierbij aan een workshop voor de gehele schoolklas of meerdere klassen. Maar ook hele lessenreeksen weken achter elkaar en CKV activiteiten, ideaal als culturele schoolactiviteit! Al honderden scholen en leerlingen gingen je voor, wij komen door heel Nederland, Europa en op eigen locatie naar de school toe! Ook leuk voor introductieweken, creatieve theorie schoollessen of schoolkampen en reizen!

Prijslijst graffiti workshops

Wat kost een graffiti workshop? Dit verschilt per groepsgrootte, locatie en data. Hieronder de uitgangsprijzen voor een graffiti workshop. Dit is inclusief alles: spuitbussen, capjes, handschoentjes, paneel p.p. ontwerp spullen etc!
Voor deze prijs krijgt u een professioneel uitgebreid graffiti-workshop programma all inclusief!!

Hieronder de prijslijsten voor een graffiti workshop bij ons. Dit is inclusief alle materialen + privéartiest met het complete programma en een eigen graffiti paneeltje per persoon om mee naar huis te nemen. Onze prijzen zijn inclusief 21% btw, geheel zonder aanbetaling. Voor bedrijfsuitjes, scholen en workshops op maat data/locatie naar wens maken wij prijzen op maat. 

LET OP! Op bepaalde data extra kortingen -€10,- / €80,- extra bovenop de actieprijzen!!

2 PERSONEN

€ 60,-

3 PERSONEN

€ 90,-

4 PERSONEN

€ 120,-

5 PERSONEN

€ 145,-

6 PERSONEN

€ 165,-

7 PERSONEN

€ 185,-

8 PERSONEN

€ 195,-

9 PERSONEN

€ 205,-

10 PERSONEN

€ 215,-

11 PERSONEN

€ 225,-

12 PERSONEN

€ 235,-

13 PERSONEN

€ 245,-

14 PERSONEN

€ 255,-

15 PERSONEN

€ 265,-

16 PERSONEN

€ 275,-

17 PERSONEN

€ 285,-

18 PERSONEN

€ 295,-

19 PERSONEN

€ 305,-

20 PERSONEN

€ 315,-

21 PERSONEN

€ 325,-

22 PERSONEN

€ 335,-

23 PERSONEN

€ 345,-

24 PERSONEN

€ 355,-

25 PERSONEN

€ 365,-

Meer deelnemers? Ook zeker mogelijk en wij passen de prijs flexibel aan naar het aantal personen!

Streetart workshops

Wij verzorgen ook diverse streetart workshops. Tijdens deze workshops kun je bezig zijn met diverse andere creatieve onderdelen zoals animaties, logo’s, portretten of andere vormen van streetart. De workshop is in principe hetzelfde als een graffiti workshop maar dan minder gericht op bijvoorbeeld graffiti letters en vormen. Uiteraard mag je je ontwerp hierin helemaal zelf beslissen!

Het is geen probleem als er op de dag zelf deelnemers afvallen of bijkomen. Wij hebben genoeg spullen, de prijs wordt dan op de dag zelf aangepast volgens bovenstaande prijzen of afgesproken vaste totaalbedrag. Bij ons is het altijd pas betalen achteraf de workshop, wij vragen geen kosten vooraf en je betaald dus nooit teveel en loopt geen risico!

De deelnemers krijgen dus hun eigen graffiti paneeltje mee naar huis! Naar wens doen wij ook diverse streetart tours in diverse steden!

Wij raden aan om bij ons op de graffiti locaties te komen voor een zorgeloze en leuke graffiti workshop. Locatie Amsterdam, Utrecht, Zaandam, Rotterdam en Antwerpen zijn de aanraders!

Extra Opties

OPTIE 1 :  +€ 5,- 
Lagedrukbussen, makkelijker spuiten voor iedereen. Spuitbus spuit zachter en mooier resultaat

 

OPTIE 2 :  +€ 15,- 
Extra 2e artiest, aanrader voor meer dan circa 12 deelnemers i.v.m extra begeleiding = extra luxe

 

OPTIE 3 :  +€ 2,– p.p 
Poncho’s per persoon, geen aanrader in principe wordt nooit iemand vies (oude kleren aan)

 

 

OPTIE 4 :  GRATIS 
Volg en like, deel of reageer op social media op ons en krijg een extra cadeautje gratis voor de jarige!

 

OPTIE 5 :  GRATIS 
Volg en like, deel of reageer op social media op ons en krijg een diploma gratis voor elk kind! 

OPTIE 6 :  +€ 25,- 
Groot paneel voor jarige, canvas circa 75 x 115 cm op maat gemaakt (tijdelijk niet beschikbaar)

 

OPTIE 7 :  +€ 15,- of GRATIS  
Eigen t-shirt voor jarige met eigen naamtag. Wil je deze gratis? Deel dan onze websitelink klikbaar + min. 20 likes / 2 reacties / 2x delen 

 

Reviews Personal-Artist beste keus!

Sabina Drijver
Sabina Drijver
2024-02-10
Vandaag het kinderfeestje van mijn dochter gevierd in Utrecht. Super locatie! Top begeleiding! Een aanrader om een kinderfeestje te vieren. Ook weer eens iets anders dan die indoorspeeltuin😁.
Maaike vd S-Moens
Maaike vd S-Moens
2024-01-21
Leukste feestje ooit! In Utrecht bij GraffitiFun een geweldig feestje gehad van onze dochter die 11 werd. Er waren 9 kinderen mee en iedereen kreeg de aandacht en werd er goed bij betrokken. De personal artist gaf veel uitleg en hulp waar nodig. We komen zeker nog een keer terug!
Suzanne Maat-Gresnigt
Suzanne Maat-Gresnigt
2023-12-31
In december hebben we het kinderfeestje van onze dochter (10 jaar) gevierd. Dit was echt de perfecte locatie (Utrecht) voor een kinderfeestje; overdekt, droog, veel ruimte en lekker in buitenlucht. Het reserveren ging erg makkelijk en je krijgt een uitgebreide mail met uitleg, prijzen, parkeermogelijkheden, keuzemogelijkheden en andere zaken waar je aan moet denken. Je hoeft zelf niets meer uit te denken, dat hebben zij allemaal al voor je gedaan. In december hebben ze vanaf 16.00 ook nog 'Het nachtthema', waarbij de kinderen graffiti kunnen spuiten in het donker en met zaklampen (die je zelf meeneemt) Ook is er dan muziek en disco op de locatie. Dat maakte het feestje nog spectaculairder. De begeleiding was erg professioneel en hielp de kinderen goed, zodat ze allemaal met een prachtige graffiti-plaat naar huis gingen. We hebben een fantastisch feestje gehad, dank jullie wel!!
Bakker Iris
Bakker Iris
2023-12-19
Een geweldig kinderfeestje gehad!
Roos koppert
Roos koppert
2023-11-18
We hebben genoten, coolste feestje ever!!!!! Wij komen zeker nog keer terug De kinderen hebben goede begeleiding gehad, veel aandacht en super mooie creatieve kunstwerken gemaakt. " Dikke aanrader voor iedereen! Een graffiti kinderfeestje hier zou ik zeker aanraden
Inge Admiraal
Inge Admiraal
2023-11-04
Wat een fantastische ervaring! Met alle hulp een een geweldig resultaat voor de bruiloft, whoop whoop!
Colin Maring
Colin Maring
2023-10-23
Tijdens het feestje van onze dochter was het slecht weer, echter maakte dit voor de locatie in Utrecht helemaal niet uit. Een toffe plek met voldoende inspiratie. Leuk hoe het team van Graffitifun met de kinderen om gaat en ze echt aan de slag laten gaan om er iets moois van te maken!! Bedankt!
Evelien Thijsen
Evelien Thijsen
2023-10-08
Ontzettend leuk feestje gevierd van mijn zoon (11). Onze persoonlijke artiest wist de 6 jongens helemaal enthousiast te maken met z'n verhaal en creativiteit. De kunstwerken zijn prachtig geworden. Aanrader om hier een feestje te vieren!
Dennis van Ommeren
Dennis van Ommeren
2023-10-08
Wij hebben hier afgelopen weekend een kinderfeestje gehouden. Enorm goed leuk en gezellig georganiseerd. Leuke resultaten met de kinderen. Dank jullie wel TEAM!

Volg en Like ons op social media GRAFFITIFUN & PERSONAL-ARTIST en maak kans op een gratis workshop!

Neem eens een kijkje op onze social media! Like en volg ons en maak kans op een gratis graffiti workshop tijdens onze leuke winacties die wij soms hebben!