REFERENTIES EN REVIEWS Graffitifun

Klantbeoordelingen Personal-artist & Graffitifun

Referenties en reviews klanten

Onze klanten o.a. + beoordelingen en partners

Beoordelingen klanten google en social media:

04-06-2023 (Ilona Groenen)
Leukste feestje ooit zei mijn zoon!😊
Alles was goed geregeld en erg professioneel! 
Wij raden dit zeker aan!

Beoordelingen klanten google en social media:

15-05-2023 (Amreeta Nunkwar)
Mijn dochter had haar feestje bij graffiti fun! Iedereen had een absoluut geweldige tijd. Zal dit zeker nog een keer doen☺️

Beoordelingen klanten google en social media:

17-12-2022 (Jacky Brito)
We hebben afgelopen vrijdag 16-12 het kinderfeestje van onze zoon gevierd. Zowel hij als zijn vrienden vonden het een geweldige ervaring.
Het coolste feestje ooit!😊
Mijn jongste zoon wil ook nu zo'n feestje. Een echte aanrader dus!
Bedankt Michel en zijn team!

26-03-2022 (Merel B.)
Gaafste feestje dat mijn dochter ooit heeft gevierd! Ik wou dat ze dit in “mijn tijd” hadden 😉
Creativiteit ten top, leuke graffiti artiest als begeleider, mooie lokatie onder de brug en een zonnetje. Wat wil je nog meer? Aanrader!

12-12-2021 (Esmeralda Hicks)
De kinderen hebben genoten van de Workshop ! Zeker een dikke aanrader en voor herhaling vatbaar.
De woorden van de kinderen “het gaafste kinderfeestje OOIT! “

10-07-2021 (Sindy Jansen)
Superleuk en te gek kinderfeestje gehad voor mijn zoon Tijn en z’n vriendjes. Echte aanrader! Vetste feestje!

09-07-2021 (Linda van der Meulen)
Bij ons op locatie een groot evenement, workshops voor 170 kinderen op 1 dag! Alle kinderen hebben een top dag gehad! Professionele begeleiding en een hele leuke workshop!

04-01-2021 (Patricia Hoornrijk)
De kinderen zijn goed begeleid en hebben het ontzettend naar hun zin gehad. Het eindresultaat was fantastisch! Zo fijn dat het gewoon door. Echt een aanrader👍🏻👍🏻

04-10-2020 (Joy van sprang)
Gister heeft mijn dochter haar 9de verjaardag gevierd bij Graffitifun. Super locatie en allemaal aardige en behulpzame artiesten. Alle kinderen waren super enthousiast en hebben een mooi kunstwerk gemaakt om mee naar huis te nemen. Volgens mij dochter het leukste feestje ooi! Zeker een aanrader dus!

03-10-2020 (Corinne Noordhoek)
Beste kinderfeestje ever!

11-07-2020 (Sharief Abdoellakhan)
Afgelopen zaterdag heeft onze zoon Fayaaz zijn kinderfeestje gehad bij Graffitifun in Amsterdam. Alles was goed geregeld. Na het graffiti spuiten hebben we nog een fijne rondleiding gekregen. Deze rondleiding was wel echt gaaf en de jongens keken hun ogen uit. Al met al was het een vet cool kinderfeestje die de jongens niet snel zullen vergeten. Graffitifun is een echte aanrader voor je kinderfeest.03-07-2020 (Narayda Helene)
De kinderen van de dr.Plesmanschool in badhoevedorp hebben erg genoten van deze workshop. Graffitifun heeft ervoor gezorgd dat de kinderen van groep 8 heel even vergeten waren dat er zoveel activiteiten niet door konden gaan door de corona. Het team is professioneel en begeleid de kinderen op een hele leuke manier.08-03-2020 (Laura Siepel)
Gisteren het partijtje van mijn dochter (9) hier gevierd. Écht super leuk! Fantastische locatie aan de Flevoparkweg, Amsterdam. Heel ontspannen ongedwongen sfeertje met enthousiaste artists, aanrader!

23-11-2019 (Eline de Graaf)
Leukste en tofste kinderfeestje ooit volgens mijn zoontje en zijn vriendjes!!

07-10-2019 (Jenny Voogd)
De jarige had de dag van haar leven en de andere kinderen waren ook erg enthousiast!
Het partijtje voor onze dochter was helemaal te gek.
Voor 12 kinderen waren er twee begeleiders en dat was precies goed. De begeleiding was enthousiast, opmerkzaam en gezellig. De indeling, tijdsduur en pauze waren perfect. Verder was het resultaat helemaal voor alle kinderen iets waar ze heel trots op zijn.17-07-2019 (Floor Daamen)
"Het was het allerleukste feestje ever", aldus onze zoon! De 20 kinderen hebben zich enorm vermaakt en gingen super trots naar huis met hun mooie graffiti plaat! Gaaf om te zien. De graffiti platen zullen nog lang op de slaapkamers hangen. Het was TOP!

16-04-2019 Francine Snoere)
Dit was HET COOLSTE FEESTJE OOIT. Begeleiding TOP!

11-02-2018 (Isabelle Larsson)
Het was een topfeestje voor de 10e verjaardag van onze dochter, op een echte graffiti lokatie met indrukwekkende graffiti art!
Vooral de door iedereen gemaakte kunstwerkjes (onder jullie leiding) zijn prachtig. We wensen jullie veel succes met jullie leuke en creativiteit-stimulerende werk!

05-01-2018 (Esther de Lange)
LEUKSTE FEESTJE OOIT!
Wij hebben nu alweer geboekt voor ons 3e feestje bij Graffitifun!!!

08-09-2018 (Suzan Jacobs)
Dit wil ik elke week doen': 'coolste feestje wat ik ooit gehad heb'!
De jongens (8/ 9 jaar) vonden het allemaal super gaaf. Ze waren allereerst erg onder de indruk van de gave graffiti's (en 'echte' artists) onder de brug.
Ook waren ze allemaal verrast over hun eigen werk. In het begin was het best moeilijk, maar met hulp van de super aardige artist ging het best goed.
Ook was het heel tof dat de jongens even konden uitrazen op de dijk en de skatebaan.07-07-2018 (Marieke de Jong)
Vetste en coolste feestje ever gevierd!!!! Wauw!!
Dikke aanrader!
Wat een leerzame workshop en ook nog eens superleuk en enthousiast gegeven door de graffiti artiesten van Graffitifun!21-04-2018 (Carolien Christiaanse)
Fijne communicatie, leuke begeleiders en prachtige kunstwerken waardoor mijn zoon en zn vriendjes een topfeestje hebben gehad14-04-2018 (Francine Snoeren)
Vetste feetje ooit!!! 2e feestje gevierd....

10-02-2018 (Esther de Lange)
LEUKSTE FEESTJE OOIT!
Super bedankt allemaal, wat een dikke aanrader! Kortom, korte review maar bovenstaande zegt denk ik genoeg!


14-11-2017 (Caroline Klerk)
´´Dit was echt het vetste feestje ooit´´ 8 jarige zoon & friends vonden het allemaal fantastisch!12-11-2017 (Jan-Willem Schmitz)
Kinderen hebben echt genoten. Best Party ever!!

21-10-2017 (Han Verbassen)
Wauw!!! Ricky heeft zijn tofste feestje ooit gehad bij jullie, wat een aanrader en goed en strak georganiseerde organisatie!! Complimenten!

09-09-2017 (Tamar Kling)
"Tofste coolste en vetste feestje ever!"
Met 8 meiden in de leeftijd van 7/8 jaar kinderfeestje gehouden. De begeleiding goed ingespeeld op de leeftijd. Super goed georganiseerd en met veel enthousiastme en passie gebracht. Kids gingen met geweldige kunstenwerken naar huis!

02-09-2017 (Rinda Optekamp)
Wij zijn nu voor de tweede x geweest met een kinderfeestje.
De artiest doet het super leuk met de kids.
Neemt de tijd voor ze en begeleidt ze goed. Genoeg graffiti op de muren gezien. Was weer een supperrrrr feestjes. Tot gauw want we komen terug.

01-05-2017 (Jan de Geus)
Vrijgezellenfeest bij jullie gedaan, leuke rondleiding over graffitipark, workshop graffiti spuiten ook goed met persoonlijke aandacht. De mannen hadden zich vermaakt en de vrijgezel nog even in het zonnetje gezet. Aanrader!10-04-2017 (Mirjam Kuipers)
Wat een superdag!! Team Graffitifun, bedankt voor het leuke feestje!02-04-2017 (Nicole van der Veer)
Volgens mijn zoon het leukste feestje ever! Heel erg bedankt, aanrader!!!

13-02-2017 (Kelly Revy)
Mijn zoon heeft afgelopen zaterdag een super feestje gehad! Leuke rondleiding en een leuk graffititeam, ondanks de kou had ik enthousiaste kinderen die zeiden dat dit het coolste en vetste feestje ooit was! Kortom een aanrader!!!

10-12-2016 (Patricia de Haan)
Wauw!! Het leukste feestje tot nu toe!
Creatieve en professionele begeleiding van de artiesten en erg enthousiast hihi

22-11-2016 (Dagmar Motman)
Wat een top idee voor een kinderfeestje!! Goede begeleiding en hulp zodat ze allemaal met een mooi eindresultaat naar huis gingen!! Een echte aanrader!!

01-10-2016 (Esther de Vrij)
Inderdaad het coolste en gaafste feestje ooit gehad volgens de jarige(mijn zoon) en zijn vriendjes!!!

04-07-2016 (Astrid de Haan-Collin)
Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover; het graffiti feest van mijn dochter Ivana! De kids hadden er lang naar uit gekeken en hadden er super veel zin in. De locatie in Amsterdam is super gaaf en er zijn hier genoeg ''pieces'' te zien om inspiratie op te doen. Na de rondleiding mochten de kids dan eindelijk hun eigen ''piece'' maken, en dat viel niet mee. De kunst van graffiti spuiten was lastiger dan gedacht, maar met wat hulp van een van de begeleiders ontstond er toch ware kunst! Ik zelf voelde het kind weer in mij naar boven komen en heb ook genoten van het creatief bezig zijn met elkaar. Al met al dus een fijne middag waar je eigen creativiteit voorop staat en kinderen uiteindelijk naar huis gaan met een eigen graffiti piece!
Dankjewel Michel en het hele team voor deze leuke ervaring, het was absoluut voor herhaling vatbaar!

18-06-2016 (Natasja Kuhr)
Afgelopen zaterdag heeft mijn zoon Ryan bij jullie zijn kinderfeestje (12 jr.) gevierd, samen met 3 vrienden. Alle 4 hebben ze een vorm van autisme, en hebben daarom soms een andere benadering nodig. Hier werd heel goed op ingespeeld waardoor ze alle 4 optimaal hebben kunnen genieten. Ik, als moeder van deze jarige, zal jullie dan ook zeer zeker aanraden!! De dame die met ons groepje bezig was rustig, vriendelijk en heel geduldig. Wij willen tot slot jullie heel erg bedanken voor deze super geslaagde middag!!

17-05-2016 (Nick Wong)
Voor de verjaardag van onze dochter wilden we een keer iets speciaals organiseren. Na enig zoekwerk op internet kwamen we op een graffitiworkshop uit. Wat een idee! Lekker buiten creatief zijn met een stel hyperactieve meiden. Onze dochter was meteen enthousiast over het idee. En na enig zoekwerk kwamen we uit bij Graffitifun! Al vanaf het eerste contact was het gevoel goed. Een professionele club gepassioneerde graffiti professionals die snappen dat het ook om kids gaat. Na een fantastische rondleiding langs waanzinnige 'pieces' (echte kunstwerken...!) en een uitgebreide uitleg zijn de kids onder leuke begeleiding zelf aan de slag gegaan. Resultaat is een mooie herinnering (eigen piece) aan de workshop dat ze mee naar huis konden nemen en natuurlijk ophangen in de slaapkamers. Als ouder zeg ik: Een absolute aanrader en unieke ervaring voor kinderverjaardagen! Hier zal nog lang over gesproken worden!

14-05-2016 (Eline Postma)
Een fantastische dag gehad bij jullie! Met een groep van 35 personen, bestaande uit meiden van het dispuut 'Amsterdam International Sorority Aphrodite' en hun vaders, hebben we een leuke graffiti workshop gedaan. Alle meiden en hun vaders waren erg enthousiast! Hartstikke bedankt voor de top dag!
Eline Postma
Vice-Praeses
Board Pelle 2016-2017 (A.I.S.A.)

20-03-2016 (Sigrid van Ekelenburg)
Het was echt super gaaf! Mijn dochter vond het haar leukste feestje ever! (Haar woorden!) Top locatie, allemaal ontzettend aardig, en een heel cool kunstwerk mee naar huis. Bedankt!

08-02-2016 (Hinke Bagijn-Schaap)
Tjerk had een 10 :-)! Dank voor je hulp met de spreekbeurt over graffiti.

23-01-201 (Anna Duin, HVK)
We hebben genoten tijdens de graffiti workshop. Het was een unieke ervaring en werkelijk een top middag. Zeer leuke samenwerking tussen kids en de graffiti begeleiders!

10-11-2015 (Astrid Smorenburg)
Tess en haar vriendinnen hebben een zeer geslaagd feestje gehad. Ze waren super enthousiast en vonden het super leuk om te doen. Vooral mogen spuiten op een echte muur. Jullie uitleg voorafgaand aan de workshop is erg leuk en leerzaam. Daarna zelf een "piece" maken was natuurlijk geweldig. Bedankt voor een leuk feestje en leuke ervaring.
Tess gaat haar spreekbeurt houden over graffiti, zo leuk vond ze het feestje!!

12-10-2015 (Hermen Sterrenburg)
Dank je wel voor de leuke en leerzame graffiti workshop die jullie hebben verzorgd voor het feestje van onze (8 jarige dochter). De locatie in Amsterdam is uniek en helemaal spot on. De begeleiding was goed en professioneel. De rondleiding was interessant en wat een mooie kunstwerken maken die graffiti artiesten toch. Het inspireerde de kinderen om ‘los’ te gaan op hun eigen paneeltjes. Doordat jullie zelf een handje hielpen om voor elk kind de accenten te leggen ging iedereen naar huis met een echt eigen kunstwerk waar ze trots op waren. Bij mijn dochter hangt deze reeds aan de muur en het is gewoon mooi. Ik had eigenlijk zelf wel mee willen doen…
Groetjes en wellicht tot een andere keer. Als ik zelf mijn ‘feestje’ vier bijvoorbeeld.

10-09-2015 (Lange Frans)
Vier je feestje bij Graffitifun, want dat is gewoon veel fun!!08-09-2015 (Deniece de Waardt)
Mijn zoon zijn verjaardag gevierd bij personal artist enige tijd terug. Het was hartstikke gezellig. Super leuk team. Alle kinderen hebben enorm genoten. Naast de gezelligheid ook nog eens iedereen zijn eigen kunstwerk mee naar huis. Ik hoorde van veel kinderen dat dit het leukste feestje ooit was. Dus zeker een aanrader!!!11-07-2015 (Iris Ditte)
Wij hebben een super leuk partijtje gehad, de jongens waren er helemaal vol van! Ik vond het fijn om vooraf goed en persoonlijk geinformeerd te worden via de mail en telefonisch. Tijdens het feestje was er genoeg begeleiding aanwezig om alle kinderen te helpen bij het graffiti spuiten. De locatie Amsterdam was super! Wij hebben een hele leuke middag gehad!

16-06-2015 (Soraya Ruijgrok)
Zondag super coole graffiti workshop gewonnen via facebook, samen met een vriendje. Erg blij met mijn mooie graffiti schilderij!!15-06-2015 (Vivienne van Nieuwenhuijzen)
Gisteren mijn dochter's kinderfeestje gehad onder de brug in Amsterdam... het was helemaal te gek! Stoer, creatief en ontzettend leerzaam en leuk, ook de skatebaan was een geweldige speelsensatie. Leuk gedaan door de graffiti-jongens en meisje; mijn dochter is voor eeuwig supercool nu!14-06-2015 (Natasja en Martin Friedrich)
Wat een super feestje. De jongens (12) van 9 jaar hadden nog nooit zo'n gaaf feestje gehad en willen nu allemaal graffiti spuiters worden;). De jongens gingen zeer trots met mooie graffiti kunstwerken naar huis. De lokatie is super in Amsterdam. Moeten ze even wachten dan is het heerlijk om op en neer te rennen op de skatebaan. De communicatie met Michel is duidelijk en snel, top!
Zeer zeker aan te bevelen voor jongens en meisjes. Wij komen zeker terug met het kinderfeestje van mijn dochter.

23-05-2015 (Linde de Wit en Charlotte Salemans)


Lieve en coole crew!!! Wij hebben een graffiti workshop bij jullie gevolgd. Het was fantastisch. Samen met onze dispuut Chloe, bestaande uit 40 vrouwen, en onze moeders hebben wij al onze creativiteit en stoerheid op het paneel los kunnen laten. Door de duidelijke en spontane uitleg was het voor de moeders en voor ons meteen duidelijk wat we gingen en moesten doen. Na een korte presentatie over hoe een bepaalde graffiti letter gespoten moest worden, merkte wij al snel op dat het waarschijnlijk toch iets lastig werd dan we vooraf hadden bedacht. Maar onze zorgen werden meteen weer weggenomen. Wij zouden hulp krijgen bij het neerzetten van de zwarte lijnen en dat gebeurde ook! Dus na een ochtend in de zon te hebben getekend, graffiti gespoten, genoten van onze moeders en appeltaart had iedereen een prachtig werk dat zij mee naar huis kon nemen. Aan het eind van de workshop mochten wij zelfs op een (legale)skatebaan onze teksten en smileys achterlaten. Al met al was het een fantastische dag! Dankjewel voor de gezelligheid, hulp en inspiratie!
Kus van Chloe en liefs van onze moeders <323-05-2015 (Esther Eilers)
Wat een top middag gehad! Partijtje van onze zoon met 7 jongens. Wat hebben ze genoten. En de rondleiding was ook superleuk. Ze mochten ook nog hun naam op een echte graffiti muur spuiten. Top geregeld en zelfs ook een beetje leerzaam. Een echte aanrader!15-05-2015 (Sigrid Reinders)
Een geweldige middag gehad bij personal-artist i.v.m. de 10e verjaardag van onze zoon en vriend! De jongen hebben genoten van de workshop, de goede uitleg en de omgeving. Goed verzorgd en helemaal trots op het eindresultaat dat ze mochten meenemen. En nu nog steeds onder de indruk van het feit dat ze helemaal legaal graffiti mochten spuiten!

06-05-2015 (Mirjam Timmerman)
In april 2015 heeft Jens zijn verjaardagspartijtje bij jullie samen gehad met 5 vrienden. Wat een supermiddag! De jongens hebben genoten en super mooie kunstwerken gemaakt en meegenomen naar huis. De locatie is perfect voor dit evenement en de begeleiding en rondleiding goedverzorgd. Op school gaat het verhaal van het geslaagde partijtje al rond!!! Michel en begeleiding bedankt! Jens, Dennis en Mirjam Timmerman-Houtman

23-04-2015 (Jacqueline Coster)
We hebben echt een ontzettend leuk meidenfeest bij jullie gehad in het weekend. Iedereen was onder de indruk van de manier waarop jullie met enkele strepen een gemaakte opzet opeens helemaal 'gaaf' maakten. Dat graffiti kunst is, is ons wel duidelijk geworden.. de verjaardagsfoto's zijn ook bijzonder 'cool'

19-04-2015 (Bas en Sophie)


Dankjewel voor de super leuke ochtend! De kinderen vonden het super vet!! Heel cool om onze eigen borden te mogen spuiten en denk dat we ons in augustus weer melden voor het feestje van Pippa, de jongste!


17-04-2015 (Sabine van Veen, basisschool Tweemaster Naarden)
Wij hebben een workshop gehad voor groep 8 van basisschool de Tweemaster uit Naarden. De kinderen vonden het supergaaf en ook de ouders en de juf vonden het erg leuk. Het eindresultaat is dan ook supergaaf, bedankt voor de ontzettend leuke middag!

30-03-2015 (Jessica Rodenburg)
De kinderen vonden dit het vetste feestje ooit, staat bij meerdere met stip op 1. Dit is natuurlijk een groot compliment!

29-03-2015 (Stephanie van Dyck)
Mijn zoon van 10 jaar oud vond het een cool feestje! Ook van de kinderen en zelfs van hun ouders kreeg ik enthousiaste reacties. Ze vonden het bovenal stoer en cool om graffiti te spuiten, echt uitdagend wat bij hun leeftijd past. Interessante informatie over spuittechnieken en verschillende soorten graffiti-uitingen. Ze zijn trots op de panelen, die ze met graffiti hebben gespoten tot een waar kunstwerk; een leuk aandenken om mee naar huis te nemen!

19-03-2015 (Bekkersschool Amsterdam, www.bekkersschool.nl)
Iedereen vond de graffiti workshop erg gezellig en leuk!

26-02-2015 (Renee Goosen, in kinderparadijs)
Zeer geslaagde graffiti workshop! Na veel zoeken om een nieuwe activiteit te doen kwamen we op het idee om een graffiti workshop te volgen. Uiteindelijk na veelste dure andere offertes later kwamen we terecht bij Graffitifun van www.personal-artist.nl. Goed, snel en duidelijk mailcontact. Wat ons erg aansprak was dat alles duidelijk was, wat wij konden verwachten en de leuke beoordelingen. De workshop duurde ±2uur. Het programma was tot in de puntjes perfect opgezet. Goede structuur, leuke begeleiders en mooie multiplex/triplex duurzame panelen. Wij hebben nog nooit in al die jaren alle deelnemers zo positief gehoord achteraf.
Kortom wat prijs kwaliteit verhouding, wij raden dit zeker aan!

20-02-2015 (Rick Verhage, manager Eindhoven www.vodafone.nl)
Leuke graffiti workshop, programma was uitgebreid en goed voorbereid. Iedereen heeft vol bewondering en enthousiast meegedaan. Achteraf ook leuke reacties gehad van andere collega's. Aanrader voor een graffiti bedrijfsuitje!

06-02-2015 (Marije Doornmaar www.OnsTweedeThuis.nl)
Graffitifun heeft een goed georganiseerde graffiti workshop gegeven tijdens ons team-uitje. Hierin gaf hij uitleg over de historie van graffiti en wat het inhoudt. Tijdens het spuiten op de muren gaf hij voldoende aandacht aan iedereen en had genoeg materialen. Ondanks het koude weer wist hij iedereen te enthousiasmeren met zijn workshop! Vriendelijk en flexibel is onze ervaring met Michel!

31-01-2015 (Victoria Hoogeveen)
Het was een enerverende workshop. We hebben veel gelachen en waren zeer content met ons resultaat, één groot paneel met een groene draak. Na de workshop kijken we met net iets meer bewondering naar de "pieces" van echte artiesten.

19-01-2015 (fam. Hof)
Erg leuke graffiti feestje gehad! De kinderen kregen leuke en goede begeleiding, hebben veel geleerd en zijn creatief bezig geweest. Uiteindelijk gingen ze naar huis met een eigen graffiti paneeltje en hebben ze ook nog op een echte graffiti muur iets gespoten voor de jarige. Dit kregen we er extra en kostenloos bij. Kortom erg leuk en een aanrader! M.v.g. Fam. Hof

18-01-2015 (Geer v.Ameland)
Gisteren hebben wij een enorm geweldig verjaardagsfeestje van onze jongste spruit van 9jaar bij Graffitifun beleeft. Michel en zijn vriend hadden alles goed voorbereid. De graffiti locatie was waanzinnig! Iedereen keek hun ogen uit!! De kids hebben allemaal een super leuke middag beleeft. En mochten hun zelf gemaakte graffiti kunstwerk mee naar huis nemen.. Kortom het was een zeer geslaagde b-day. Dankjewel Michel! Gr

13-12-2014 (Louise Prins-Brouwer)
De jongens waren enorm trots op hun kunstwerk en ook de andere ouders reageerden enthousiast. Xavier was zelfs zo in de ban van alles wat hij had meegemaakt (niet alleen het spuiten maar ook het feit dat hij jou in dat gat in de muur zag springen), dat hij de rest van het weekend met een muts op zijn hoofd heeft rondgelopen. Blijkbaar dacht hij zo op jou te lijken ;-) Kortom, we vonden het helemaal top!

18-11-2014 (Stichting Log-out)
Wij hebben een leuke graffiti workshop gekregen. De jongeren vonden het erg leuk, leerzaam en waren er lekker een middagje tussenuit. Het programma van de graffiti workshop had een zeer goede opbouw en uitleg. Alles was helder en duidelijk. De mooie triplex panelen hangen nu thuis in de kamers als aandenken. Bedankt!

15-10-2014 (Miranda W.)
Ook wij hebben na veel positieve reacties meegedaan met een graffiti workshop. De kinderen waren allemaal zo enthousiast, zijn kleine broertje weet wel wat hij ook wil gaan doen met zijn verjaardagspartijtje. Contact was goed, snel en duidelijk. Afspraken werden nagekomen. Heel erg bedankt! M.V.G. Miranda

11-10-2014 (S. Verhaar)
De prijzen, programma en de leuke foto's spraken ons erg aan. De kinderen/volwassenen leren in de presentatie respect te hebben voor andermans spullen en leren veel over de graffitikunst zelf etc. Goede begeleiding, leerzaam en erg leuk! Na de workshop hebben wij ook met onze eigen groep een leuke foto gemaakt. Kortom een aanrader!

17-09-2014 (Eefje Boegborn)
Mijn zoon van heeft voor zijn verjaardag met een groep van 12 kinderen de graffiti workshop gedaan(leeftijd 11 jaar). De workshop was buiten op een legale graffitiplek in Amsterdam. Iedereen was zeer enthousiast en blij met het resultaat (graffitibord) dat ze mee naar huis konden nemen. Michel had het helemaal onder controle. Erg leuk!

10-08-2014 (Joop van den Ende kids theaterfabriek)
Graffitifun geeft leuke graffiti workshops! Zelf heb ik meegeholpen met het begeleiden van de graffiti workshops en de schilderingen bij ons in de theaterfabriek. Na uitleg over de geschiedenis met een presentatie, spuittechnieken en wat voorbeelden in het echt waren de kinderen erg ongeduldig geworden om zelf aan de slag te gaan. De kinderen vonden het erg leuk! De uiteindelijke kunstwerken hebben wij gebruikt voor onze voorstellingen op het toneel!

09-08-2014 (Maikel en Kimberly)
Wie een mooi kunstwerk op zijn muur wil moet hier zijn!!!!
Bij ons heeft Michel een supergave tekening gezet van woezel en pip zeer gedetaileerd wij zijn super tevreden met het eind resultaat. Michel ga zo door!08-08-2014 (Jeugdinstelling Schakenbosch)
Graffitifun heeft bij ons diverse graffiti workshops verzorgd. Wij zijn en jeugdzorg instelling met veel diverse jongeren. De jeugd heeft het erg naar hun zin gehad en blij met hun eigen graffiti kunstwerk. De begeleider had veel geduld met onze kinderen en pakte alles goed op. Erg blij met onze keus en nogmaals bedankt!

29-07-2014 (fam. Ceton)
In juni hebben wij voor heel groep 7 van onze dochter deze workshop geboekt. Ik kan niet anders zeggen dan dat het fantastisch was. Alle 15 kinderen, zowel de meisjes als de jongens, hebben zich uitstekend vermaakt. De powerpointpresentatie van te voren was erg interessant. Michel nam overal de tijd voor en legde alles keurig uit. En de kids hebben een superleuk aandenken.

17-07-2014 (Bink Vleuten)
Superleuke workshop voor feestje van mijn oudste zoon!. Samen met 7 andere jongens. Spanninsboog werd door Michel precies op spanning gehouden! Niet te lang, niet te kort. Resultaat super leuk persoonlijk graffiti bord. De mannen hebben de volgende dag van hun borden een mooie selfie gemaakt! Dat zegt denk ik genoeg!

09-07-2014 (Joop v.d. Ende)
Met een graffiti workshop diverse oude spullen versierd met graffiti en een decor gemaakt voor de theatervoorstellingen. Leuke begeleiding en workshop gehad, de 45 kinderen vonden het erg leuk! Volgende week doen we een tweede groep weer.

Bedankt namens begeleider van Stage Events theaterfabriek09-07-2014 (Vodafone Eindhoven)

Tijdens ons teamuitje besloten om een graffiti workshop te volgen. Na zoeken kwamen terecht bij Graffitifun van personal-artist. Na goed contact de workshop geboekt en gevolgd bij ons op locatie in Eindhoven. Wij vonden de workshop erg leuk en leerzaam! Leuk, bedankt nogmaals.

08-07-2014 (CPNB bedrijfsuitje Thijs v.d. Meer)

Van tevoren niet gedacht dat we met een groep van 30 man binnen twee uur zo'n mooi eindresultaat konden neerzetten: 4 kunstwerken van 2 bij 4 meter! Te danken aan de goede instructies en sympathieke begeleiding!

07-07-2014 (Corina vd Kamp)
De kinderen vonden het waanzinnig leuk en wij ook. Wij vinden ook dat je het heel leuk doet met de kinderen dus wij gaan het zeker doorvertellen aan anderen. Hartstikke bedankt voor de leuke avond en de snelle foto’s. Super.......  Gr Corina06-07-2014 (CNPB Loosdrecht)

Tijdens ons jaarlijkse personeelsuitje hebben we een 2 uur durende workshop graffiti gedaan. Het was weer eens iets anders en iedereen vond het een succes! We hadden 4 groepen van 10 personen en elke groep maakte op een groot doek/zeil een kunstwerk. De begeleiding was goed en het is zeker voor herhaling vatbaar!16-06-2014 (Marit Engelsman)
Superleuk om te doen, kinderen hebben een mooi kunstwerk mee genomen. Michel is geduldig en geeft elk kind aandacht. Het is moeilijker dan gedacht.

Ook leuk voor ouders, trouwens. Aanrader!

16-06-2014 (B.Veenhuizen)
M'n dochter en haar vriendinnen hebben een geweldige graffity workshop gehad! Michel is vriendelijk en geduldig en de meiden vonden het erg leuk en spannend om zelf een paneel te ontwerpen en maken. Een origineel en creatief feestje!

27-05-2014 (Jolien Boere)
Mijn beide dochters hebben hun verjaardagspartijtje gevierd met een workshop bij Michel. De eerste 2 jaar geleden en toen wist de jongste al dat ze dat ook wilde als ze 9 werd. En ze was het niet vergeten:-)
De kinderen waren vooraf al heel enthousiast en zijn dit de hele workshop gebleven. Na een korte introductie over wat graffity is konden de kinderen met hun schetsen aan de slag. Daarbij werden ze goed geholpen door Michel die alle kinderen met veel plezier en geduld hielp. Daarna met de spuitbussen aan de slag. Spannend, maar ook hier voor alle kinderen genoeg aandacht. De resultaten waren super en in beide gevallen hadden we alleen maar blije kinderen na afloop.25-05-2014 (Mandy en Lynn)

Een graffitipartijtje voor 6 meiden van 8 en 9 jaar; een beetje een gok, heel iets anders, maar wat is dat goed uitgepakt! Het weer was goed, dus heerlijk buiten bij de loods van Michel. De meiden vonden het superstoer om te doen, zogen de informatie van Michel op en waren knap kritisch op hun eigen werk. Maar met een beetje hulp van de artist zelf, ging iedereen met een eigen ontworpen en gemaakt graffitikunstwerk naar huis en trots dat ze waren! Onze dochter vond het een SUPER- partijtje en zelf kregen we er eigenlijk ook wel zin in...Voor herhaling vatbaar!


18-05-2014 (Vincent v.Halderen)

De Graffiti workshop onder leiding van Michel was Super!.

Onze kinderen van korfbalvereniging WWSV waren dol enthousiast over de gegeven workshop.

Michel heeft de kinderen een korte inleiding gegeven over de spuit technieken, alvorens ze zelf aan de slag konden met ontwerpen en uitwerken van hun schets. Michel had voor elke deelnemer voldoende tijd en geduld om ze op weg te helpen met het bespuiten van hun paneel.

De resultaten waren super leuk en oogde erg professioneel voor een eerste keer Graffiti spuiten. Je zou bijna denken dat de kinderen het vaker hebben gedaan.

Wij raden Michel van de Graffitifun zeker aan. Voor een goede en scherpe prijs, krijg je een vakman die zijn kennis en kunde goed kan overbrengen op de deelnemende personen.

Klantreviews

Wij beschikken over honderden positieve beoordelingen op internet van onze unieke klanten.
Zie hiervoor de reviews op Google, social media, facebook en onze activiteiten partner sites van echte klanten!

Beoordelingsbanner met de score op 1001activiteiten.nl
recensies en beoordelingen graffitifun