Locaties

Wij bieden onze graffiti workshops aan op unieke graffiti locaties in Amsterdam, Utrecht, Zaandam,
Rotterdam, Antwerpen en door heel Nederland. Dit zijn echte aanraders bij ons! Uiteraard zijn andere grote steden zoals Eindhoven, Arnhem, Groningen, Maastricht etc. ook allemaal mogelijk in overleg!

Maar ook in de rest van de Benelux zoals Gent, Brussel en Luik doen
wij veel workshops, zelfs internationaal zoals in Parijs en Berlijn!

Amsterdam

De graffiti locatie in Amsterdam is een echte aanrader voor een onvergetelijke graffiti feestje! Met meer dan 1000 meter aan overdekte graffiti muren is dit een bijzondere, indrukwekkende en unieke locatie die je nergens anders in het land(en Europa) zo vindt. Hier gaan we gratis als extra nog op een echte graffiti, muur spuiten (speciaal voor de jarige) en een rondleiding doen. Makkelijk bereikbaar en volop speel/klimruimte met een park en een overdekte skatebaan. Tussen de muren kunnen de kids ook papegaaien en parkieten bewonderen in de zomer. Locatie is overdekt, de workshop gaat dus te allen tijde door en ideaal voor de verfdampen! Een echte aanrader! Verderop op 2 min. afstand zit ook een leuke snackbar en een (buiten)zwembad voor een paar euro extra. Op 10 min. loopafstand zit zelfs Jeugdland met veel speelgelegenheid en ook een park met speeltuinen. Deze locatie heeft genoeg parkeergelegenheid bij de  plek zelf en is zeer goed bereikbaar met ov. Op zondag vrij parkeren. Tofste feestje ooit hier en op NDSM!! Graffitifun Hall of Fame, Amsterdam

Graffiti kinderfeestje Amsterdam
Graffiti workshops boeken

Utrecht

De locatie in Utrecht is heel makkelijk bereikbaar via de A2-A12 en zit naast de snelweg. Door de centrale locatie in het land is deze plek goed te bereiken vanuit veel plaatsen. Met honderden meters aan graffiti muren is deze locatie een stuk kleiner dan Amsterdam, maar zeker ook indrukwekkend. Erg leuke locatie met veel ruimte, alles is overdekt dus met regen gaat de workshop altijd door. Hier gaan we gratis als extra nog op een echte graffiti muur spuiten (speciaal voor de jarige) en een kleine rondleiding doen. Makkelijk bereikbaar met de auto en ov en volop een speel/klimruimte, ook verderop langs het kanaal met speeltuin. Net als Amsterdam is deze locatie zeer goed geventileerd door de buitenlucht en hebben we van de verfdampen geen last. In de buurt zitten op loopafstand eet- en snack mogelijkheden zoals een lekker hapje eten bij Ikea. Deze locatie heeft parkeergelegenheid bij de plek zelf en is geheel gratis. Leuke locatie om een graffiti workshop te volgen! Pal naast Ikea Utrecht. Graffitifun Hall of Fame, Rooseveltlaan Utrecht

Zaandam

In Zaandam pal bij de afslag van de snelweg heb je deze graffiti locatie vlakbij Koog aan de Zaan. En dus makkelijk bereikbaar heb je een tof skatepark met heeel veel graffiti walls. Deze locatie is echt uniek en een echte aanrader voor een leuke en creatieve graffiti experience voor iedereen. Skatepark Zaandam, Coentunnelweg Koog ad Zaan. 
Deze locatie is goed bereikbaar en is niet zover rijden met de nauto als bijv. NDSM Amsterdam waar je ook vandaan komt.
Volop gratis parkeren en overdekt met regen. Dit is echt een toffe locatie en is maar 10min. vanaf Amsterdam Noord.
Wij raden deze locatie aan als één van de meeste aanraders als locatie!

Graffiti Kinderpartijtje
Graffiti kinderfeestje Rotterdam

Rotterdam

Een graffiti workshop in Rotterdam is een aanrader in verband met een leuke graffiti belevenis en gratis parkeren. In Rotterdam bij een afgelegen industrieterrein staan wat lege loodsen en verlaten gebouwen. Precies een sfeer wat hoort bij een graffiti workshop. Door de lege gebouwen en locatie krijgt de workshop echt een leuke boost. Leuke locatie met volop ruimte en geen zorgen overdekt onder de brug! Ook is de locatie makkelijker te bereiken en grenst aan een woonwijk. Bij deze graffiti locatie is volop parkeergelegenheid aanwezig.

Antwerpen

Een graffiti workshop en kinderfeestje in Antwerpen is ook mogelijk bij ons! Wist je dat wij heel veel workshops en feestjes organiseren in België? Zoals in Antwerpen, Gent, Luik en Brussel! Locatie Antwerpen Park Spoor Noord is een tof graffiti viaduct met vele graffiti muren en een skatepark erbij. Volop parkeren erbij en mogelijkheid tot spelen in het skatepark. De kids kunnen hier volop nog uitrazen en hun energie kwijt. Een graffiti workshop in Antwerpen is een echte aanrader en is één van de leukste graffiti locaties. 
Wij raden Antwerpen aan als je je feestje in deze omgeving wilt vieren bij ons!

Graffiti feestje Antwerpen

Haarlem

Haarlem heeft vlak bij het skatepark een aantal kleine legale graffiti muren. Lekker buiten voor de verfdampen, dicht bij het centrum met parkeergelegenheid. De kids kunnen lekker hun gang gaan hier met de creatieve graffiti workshop onder begeleiding.  Deze locatie is in overleg (met slecht weer of in de winter= deels niet beschikbaar)

Vinkeveen

Vinkeveen heeft een leuk recreatiepark gelegen aan de A2. In de zomer is deze locatie ideaal om lekker aan de slag te gaan met je eigen graffiti paneeltje aan het water en te zwemmen na de workshop. Er is een beachclub en recreatiemogelijkheden! Het water in Vinkeveen is zo helder dat je in de pauze van de graffiti workshop kreeften en vissen kan bekijken in natuurwater!

Nieuw-Vennep

Gelegen in het oude dorpscentrum hebben wij een kleine loods met privéparkeerplaatsen. Leuke plek om met je vriendjes deze graffiti workshop te volgen. Deze loods is geschikt voor kinderfeestjes tot max. 15 kinderen. Er hangt ook een boksbal + boksspullen wat de kinderen altijd erg leuk vinden! Op loopafstand is een leuke cafetaria en snackbar met leuke kidsmeals!

Vleuten

Vlak bij de Haarrijnse plas kunnen wij de feestjes geven in de frisse buitenlucht, maar ook overdekt of bij de speeltuin Albatros waar wij mee samenwerken. Genoeg parkeerplekken aanwezig en met mooi weer een heel strand met recreatie gebied aanwezig + speelmogelijkheden. Verderop in het Maxima park is zelfs een heel groot speeltuin aanwezig om na de workshop nog lekker te spelen met je vriendjes en plezier te maken! Ook hebben wij een samenwerking bij de speeltuin Albatros, hier geven wij diverse feestjes waar je hierna met je vriendjes kan blijven spelen! Deze locatie is in overleg (met slecht weer of in de winter= deels niet beschikbaar).

Gent

Locatie Gent is nabij het Keizerpark, ook zit je dichtbij het centrum voor een leuk uitje! Bijvoorbeeld met je bedrijfsuitje, familie of partner. In het centrum heb je het graffiti straatje waar veel te zien is en erg leuk om keer doorheen te lopen. 

Wij geven deze workshop bij het Keizerviaduct waar volop parkeerplekken zijn en overdekt met regen de workshop altijd door kan gaan!

Nieuwegein

De locatie in Nieuwegein ligt zeer goed gelegen en bereikbaar vanaf vele snelwegen. Vlak langs de Lek heb je een grote brug A2 en een oude verlaten brug. Onder deze brug kan er lekker gewerkt worden in de buitenlucht i.v.m. de verfdampen, maar met regen toch overdekt. Inclusief gratis met ze allen op een echte graffiti muur spuiten! Natuurlijk geeft de oude verlaten brug ook echt een stoere graffiti sfeer. Kort geleden is hier langs de Lek(bij Vianen) een geheel speelpark aangelegd met klimbruggen, zitplekjes en een doolhof. Erg leuk om na de workshop nog even te spelen. Erg goed bereikbaar op 1 min. vanaf de snelweg A2. Genoeg parkeergelegenheid aanwezig.

Graffiti kinderfeestje thuis

Thuis

Een kinderfeestje thuis vieren is natuurlijk altijd ideaal indien het te ver rijden is of als er geen vervoer is. Binnen kan de presentatie + ontwerpen gedaan worden en buiten het spuitgedeelte i.v.m. de verfdampen. Hopen altijd op mooi weer! Het blijft Nederland met kans op regen en onder partytenten werken of in een garage wat blauw staat met verfdampen is zeker uit ervaring zeker niet aan te raden! De kinderen kunnen namelijk geen kant op en komen om in de verfdampen. Dit zou erg zonde zijn! Wij raden iedereen aan om bij onze unieke en bijzondere locaties deze graffiti workshop en feestje te komen vieren, zodat niemand zich zorgen hoeft te maken!

Andere locatie?

Er kan ook gekozen worden om een workshop of het kinderfeestje ergens anders te vieren. Bijvoorbeeld als er al een andere activiteit ergens gepland staat of als de workshop specifiek op een bepaalde locatie gehouden wilt worden. Hou er wel rekening mee dat geschikte locaties in de buurt vinden tijdrovend kan zijn en soms veel meerkosten met zich mee kunnen brengen voor het afhuren. Dit kan allemaal helemaal in overleg, zodat we kunnen kijken of deze locatie wel geschikt is. Wij raden iedereen aan om bij onze unieke en bijzondere locaties deze graffiti workshop en feestje te komen vieren zodat niemand zich zorgen hoeft te maken!

Team artiesten personal artist van Graffitifun

De perfecte locatie gespot?

Reviews Personal-Artist beste keus!

Sabina Drijver
Sabina Drijver
2024-02-10
Vandaag het kinderfeestje van mijn dochter gevierd in Utrecht. Super locatie! Top begeleiding! Een aanrader om een kinderfeestje te vieren. Ook weer eens iets anders dan die indoorspeeltuin😁.
Maaike vd S-Moens
Maaike vd S-Moens
2024-01-21
Leukste feestje ooit! In Utrecht bij GraffitiFun een geweldig feestje gehad van onze dochter die 11 werd. Er waren 9 kinderen mee en iedereen kreeg de aandacht en werd er goed bij betrokken. De personal artist gaf veel uitleg en hulp waar nodig. We komen zeker nog een keer terug!
Suzanne Maat-Gresnigt
Suzanne Maat-Gresnigt
2023-12-31
In december hebben we het kinderfeestje van onze dochter (10 jaar) gevierd. Dit was echt de perfecte locatie (Utrecht) voor een kinderfeestje; overdekt, droog, veel ruimte en lekker in buitenlucht. Het reserveren ging erg makkelijk en je krijgt een uitgebreide mail met uitleg, prijzen, parkeermogelijkheden, keuzemogelijkheden en andere zaken waar je aan moet denken. Je hoeft zelf niets meer uit te denken, dat hebben zij allemaal al voor je gedaan. In december hebben ze vanaf 16.00 ook nog 'Het nachtthema', waarbij de kinderen graffiti kunnen spuiten in het donker en met zaklampen (die je zelf meeneemt) Ook is er dan muziek en disco op de locatie. Dat maakte het feestje nog spectaculairder. De begeleiding was erg professioneel en hielp de kinderen goed, zodat ze allemaal met een prachtige graffiti-plaat naar huis gingen. We hebben een fantastisch feestje gehad, dank jullie wel!!
Bakker Iris
Bakker Iris
2023-12-19
Een geweldig kinderfeestje gehad!
Roos koppert
Roos koppert
2023-11-18
We hebben genoten, coolste feestje ever!!!!! Wij komen zeker nog keer terug De kinderen hebben goede begeleiding gehad, veel aandacht en super mooie creatieve kunstwerken gemaakt. " Dikke aanrader voor iedereen! Een graffiti kinderfeestje hier zou ik zeker aanraden
Inge Admiraal
Inge Admiraal
2023-11-04
Wat een fantastische ervaring! Met alle hulp een een geweldig resultaat voor de bruiloft, whoop whoop!
Colin Maring
Colin Maring
2023-10-23
Tijdens het feestje van onze dochter was het slecht weer, echter maakte dit voor de locatie in Utrecht helemaal niet uit. Een toffe plek met voldoende inspiratie. Leuk hoe het team van Graffitifun met de kinderen om gaat en ze echt aan de slag laten gaan om er iets moois van te maken!! Bedankt!
Evelien Thijsen
Evelien Thijsen
2023-10-08
Ontzettend leuk feestje gevierd van mijn zoon (11). Onze persoonlijke artiest wist de 6 jongens helemaal enthousiast te maken met z'n verhaal en creativiteit. De kunstwerken zijn prachtig geworden. Aanrader om hier een feestje te vieren!
Dennis van Ommeren
Dennis van Ommeren
2023-10-08
Wij hebben hier afgelopen weekend een kinderfeestje gehouden. Enorm goed leuk en gezellig georganiseerd. Leuke resultaten met de kinderen. Dank jullie wel TEAM!

Volg en Like ons op social media GRAFFITIFUN & PERSONAL-ARTIST en maak kans op een gratis workshop!

Neem eens een kijkje op onze social media! Like en volg ons en maak kans op een gratis graffiti workshop tijdens onze leuke winacties die wij soms hebben!