Graffiti Muurschildering

Wilt u een mooie graffiti muurschildering, graffiti kinderkamer of een unieke graffiti muur? Met een graffiti muurschildering kan vrijwel alles gemaakt worden. Van tevoren wordt een uniek ontwerp naar wens gemaakt. Erg tof voor bijvoorbeeld een kinderkamer met graffiti naam of een mooi ontwerp in de woonkamer of tuin.

Graffiti muurschildering
Graffiti portret spuiten
Graffiti kinderkamer

Graffiti Muur of kinderkamer

Elke graffiti muurschildering of graffiti kinderkamer is uniek. Wij gaan samen in overleg naar een ontwerp kijken, hierna op papier schetsen, kleuren bepalen etc. waarna dit gelijk uitgewerkt wordt op de muur. Natuurlijk is hierin alles mogelijk, vrijwel geschikt voor op alle type muren zoals structuur, glad gestuct, overschilderbaar behang etc. Voor een graffiti schildering hanteren wij onderstaande prijzen. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een graffiti muur te maken en zelf mee te helpen ‘deels’ in overleg als een soort mini graffiti workshop.

Het is ook mogelijk om een graffiti naam op canvas/hout te combineren met onze uitgebreide graffiti workshops. Hierdoor leer je niet alleen meer over de kunstvorm graffiti zelf maar ervaar je ook de kunst en zul je altijd bij het kijken naar het paneel in de kamer een leuke herinnering hebben hoe deze samen in gemaakt met de graffiti artiest. Wij hebben hier unieke graffiti locaties ook voor een toffe ervaring.  
Graffiti muren zijn erg stoer voor kinderkamers, hier kan jarenlang plezier aan beleefd worden. Tijdens het maken van de graffiti kunnen wij de kinderen betrekken erin en zelf mee laten helpen spuiten deels voor een unieke beleving en ervaring in hun eigen kamer. Dit is natuurlijk erg leuk als aandenken!

PRIJZEN graffiti muurschilderingen

Wat kost een graffiti muur? Elke muur of slaapkamer is uniek, daarom maken wij prijzen op maat. Vanaf €150,- incl. Laat ons jouw idee weten zodat we er wat moois van kunnen maken!

Deze prijzen zijn indicatie prijzen omdat elke muurschildering uniek is en zijn exclusief reiskosten. Op canvas en logo’s ook mogelijk en ook het bewerken van skulls of kalligrafie! Ook kunnen wij realistische portretten en landschappen maken.

Graag de volgende punten doorgeven voor een prijsaanvraag omdat elk kunstwerk uniek is:
-idee ontwerp (of afbeelding)
-grootte muur
-locatie- plaats
-op welke termijn

Interesse? Prijs op aanvraag, stuur ons een mail. Hieronder zie je wat uitgangsprijzen voor een graffiti muurschildering. Zie ook ons vele voorbeelden van graffiti muurschilderingen en andere kunstwerken.

Graffiti Naam

€150,-

EXTRA ELEMENTEN

€50,- tot €150,-

Volledige kamer

€450,- tot €950,-  

Graffiti kinderkamer Pokemon
Kinderkamer graffiti tijger
Graffiti woezel en pip

Wil jij ook een vette graffiti muur?

Reviews Personal-Artist beste keus!

Sabina Drijver
Sabina Drijver
2024-02-10
Vandaag het kinderfeestje van mijn dochter gevierd in Utrecht. Super locatie! Top begeleiding! Een aanrader om een kinderfeestje te vieren. Ook weer eens iets anders dan die indoorspeeltuin😁.
Maaike vd S-Moens
Maaike vd S-Moens
2024-01-21
Leukste feestje ooit! In Utrecht bij GraffitiFun een geweldig feestje gehad van onze dochter die 11 werd. Er waren 9 kinderen mee en iedereen kreeg de aandacht en werd er goed bij betrokken. De personal artist gaf veel uitleg en hulp waar nodig. We komen zeker nog een keer terug!
Suzanne Maat-Gresnigt
Suzanne Maat-Gresnigt
2023-12-31
In december hebben we het kinderfeestje van onze dochter (10 jaar) gevierd. Dit was echt de perfecte locatie (Utrecht) voor een kinderfeestje; overdekt, droog, veel ruimte en lekker in buitenlucht. Het reserveren ging erg makkelijk en je krijgt een uitgebreide mail met uitleg, prijzen, parkeermogelijkheden, keuzemogelijkheden en andere zaken waar je aan moet denken. Je hoeft zelf niets meer uit te denken, dat hebben zij allemaal al voor je gedaan. In december hebben ze vanaf 16.00 ook nog 'Het nachtthema', waarbij de kinderen graffiti kunnen spuiten in het donker en met zaklampen (die je zelf meeneemt) Ook is er dan muziek en disco op de locatie. Dat maakte het feestje nog spectaculairder. De begeleiding was erg professioneel en hielp de kinderen goed, zodat ze allemaal met een prachtige graffiti-plaat naar huis gingen. We hebben een fantastisch feestje gehad, dank jullie wel!!
Bakker Iris
Bakker Iris
2023-12-19
Een geweldig kinderfeestje gehad!
Roos koppert
Roos koppert
2023-11-18
We hebben genoten, coolste feestje ever!!!!! Wij komen zeker nog keer terug De kinderen hebben goede begeleiding gehad, veel aandacht en super mooie creatieve kunstwerken gemaakt. " Dikke aanrader voor iedereen! Een graffiti kinderfeestje hier zou ik zeker aanraden
Inge Admiraal
Inge Admiraal
2023-11-04
Wat een fantastische ervaring! Met alle hulp een een geweldig resultaat voor de bruiloft, whoop whoop!
Colin Maring
Colin Maring
2023-10-23
Tijdens het feestje van onze dochter was het slecht weer, echter maakte dit voor de locatie in Utrecht helemaal niet uit. Een toffe plek met voldoende inspiratie. Leuk hoe het team van Graffitifun met de kinderen om gaat en ze echt aan de slag laten gaan om er iets moois van te maken!! Bedankt!
Evelien Thijsen
Evelien Thijsen
2023-10-08
Ontzettend leuk feestje gevierd van mijn zoon (11). Onze persoonlijke artiest wist de 6 jongens helemaal enthousiast te maken met z'n verhaal en creativiteit. De kunstwerken zijn prachtig geworden. Aanrader om hier een feestje te vieren!
Dennis van Ommeren
Dennis van Ommeren
2023-10-08
Wij hebben hier afgelopen weekend een kinderfeestje gehouden. Enorm goed leuk en gezellig georganiseerd. Leuke resultaten met de kinderen. Dank jullie wel TEAM!

Volg en Like ons op social media GRAFFITIFUN & PERSONAL-ARTIST en maak kans op een gratis workshop!

Neem eens een kijkje op onze social media! Like en volg ons en maak kans op een gratis graffiti workshop tijdens onze leuke winacties die wij soms hebben!