Graffiti school workshops

Ooit gedacht aan een toffe graffiti school workshop? Graffiti workshops zijn ideaal voor een unieke en toffe schoolactiviteit voor elke schoolklas!

Wij verzorgen unieke en leerzame graffiti workshops op scholen, denk hierbij aan een workshop voor de gehele schoolklas of meerdere klassen. Maar ook hele lessenreeksen weken achter elkaar en CKV activiteiten, ideaal als culturele schoolactiviteit! Ook zijn wij CJP partner!

Al honderden scholen en leerlingen gingen je voor, wij komen op eigen locatie door heel Nederland, Europa! De leerlingen zullen het super vinden, wij worden ook vaak gezien als één van de tofste schoolactiviteiten! Ook doen wij veel studiereizen in het buitenland zoals in Düsseldorf, Berlijn, Antwerpen, Parijs en vele meer! Waar je ook zit met je klas en schoolkamp of studie reis: wij komen jouw kant op! Ook doen wij veel introductieweken!

Graffiti workshop en CKV lessen school
Graffiti school
Workshop graffiti schoolactiviteit

Info graffiti schoolles

Het allerleukste aan onze workshops en schoollessen is ook dat elk kind zijn eigen paneel en dus aandenken mee krijgt naar huis. Dit is uniek ten opzichte van andere workshops en activiteiten, want de kinderen denken jaren later hierdoor nog terug aan deze workshop en natuurlijk de school om nooit te vergeten!

Ook zijn wij CJP cultuurpas partner en hebben meer dan 20 jaar ervaring in deze workshops! Niet alleen scholen, maar ook: BSO’s, jeugdkampen, jeugdwerk, instellingen, schoolkampen en diverse overige activiteiten etc.

Voor de graffiti workshops op scholen maken wij een programma op maat, vooral als het gaat om veel klassen en grote aantal leerlingen. Een standaard workshop bij ons per groep of klas heeft onderstaande programma, wij kunnen in overleg alles naar wens aanpassen.

Wekelijks verzorgen wij workshops op scholen door het hele land voor honderden kinderen op diverse scholen. Voor een klas van circa 10 tot 30 leerlingen, maar ook voor de gehele school zoals bijvoorbeeld de gehele dag door 8 klassen van circa 25-30 leerlingen met meerdere artiesten. Wij kunnen tot wel 500 leerlingen aan bij jullie op de schoollocatie of onze locatie op één dag! Kortom alles is mogelijk qua aantallen, samenstellingen klassen en opzet programma!

Opbouw graffiti workshop schoolklas

1. Inleiding met powerpoint presentatie/real life presentatie + vragen (±10-15min)

2. Ontwerpen op papier, uitleg ontwerpen etc.

3. Uitvoeren van het ontwerp met echte graffiti spuitbussen eigen paneel leerling

4. Afsluiting en extra informatie

LET OP! Bij CKV Lessen en lessenreeksen maken wij programma’s op maat!

Graffiti les schoolklas
Graffiti workshop school
Graffiti workshops school en lessen

Graffiti en CKV lessenreeks

Bij de lessenreeksen verzorgen wij zowel theorielessen als praktijk lessen. De eerste theorie lessen zullen bestaan uit een informatieve en uitgebreide presentatie over de graffiti kunst zelf zoals de geschiedenis/spuittechnieken/lagen/opbouw kunstwerk etc. Hierna kunnen we een eigen graffiti piece maken: bijvoorbeeld de naam van de leerlingen op papier met graffiti stiften. Na deze theorielessen gaan we de praktijk in zoals je eigen graffiti paneel maken, gezamenlijke kunstwerken en rondleidingen streetart etc.

Deze lessenreeksen zijn erg leuk voor de leerlingen omdat graffiti van de straat komt en niet zomaar door iedereen gedaan word, net zoals onze artiesten echte graffiti artiesten zijn en dus echt feeling met de workshop en graffiti zelf hebben. Een lessenreeks kan ook naar wens verzorgt worden qua opzet en duur, denk hierbij aan bijvoorbeeld 2 tot 6 lessen gedurende een aantal weken. Duur kan variëren van 1.00 tot 2.00uur tijdsbestekken per les.

Voor meer informatie over deze toffe culturele schoolactiviteit neem dan contact met ons op. Voor een juiste prijsopgaaf of voorbeeld opzet programma graag zoveel mogelijk informatie opsturen: locatie school/aantal kinderen- leerlingen/aantal klassen/eventuele data + tijden/wensen etc.

Prijzen al vanaf €12,50 per kind/leerling incl. totaalprijzen.

Wij werken altijd met vaste prijsopgaven, ook inclusief reiskosten etc. zonder verassingen. Betaling op factuur achteraf en zonder aanbetalingen. De prijs kan erg verschillen qua aantallen, hoeveelheid groepen, wensen en locatie school etc.
Ook hebben wij een groot team aan vaste artiesten dus vangen wij elkaar op bij ziekte, nooit een annulering dus en altijd 100% zekerheid bij ons in alle opzichten! Ook als docent dus nooit zorgen bij een boeking bij ons!

Voorbeelden en opzet graffiti workshop scholen


Voorbeeld 1:

Opzet programma voor 2 klassen van 25 leerlingen (50 leerlingen totaal):
Klas 1: 09.00-10.30uur ±25 leerlingen incl. 2 artiesten
Klas 2: 10.30-12.00uur ±25 leerlingen incl. 2 artiesten

Voorbeeld 2:
Opzet programma voor 6 klassen van 30 leerlingen (180 leerlingen totaal):
Klas 1: 08.30-09.30uur ±30 leerlingen incl. 2 artiesten
Klas 2: 09.30-10.30uur ±30 leerlingen incl. 2 artiesten
Klas 3: 10.30-11.30uur ±30 leerlingen incl. 2 artiesten
Klas 4: 11.30-12.30uur ±30 leerlingen incl. 2 artiesten
Klas 5: 13.00-14.00uur ±30 leerlingen incl. 2 artiesten
Klas 6: 14.00-15.00uur ±30 leerlingen incl. 2 artiesten

Voorbeeld 3:
Opzet programma voor 8 klassen van 40 leerlingen (320 leerlingen totaal):
Klas 1 + 2: 09.00-10.30uur – ±80 leerlingen tegelijk verdeeld incl. 4-6 artiesten
Klas 3 + 4: 10.30-12.00uur – ±80 leerlingen tegelijk verdeeld met 4-6 artiesten
Klas 5 + 6: 12.30-14.00uur – ±80 leerlingen tegelijk verdeeld met 4-6 artiesten
Klas 7 + 8: 14.00-15.30uur – ±80 leerlingen tegelijk verdeeld met 4-6 artiesten

Let op! Dit zijn gewoon één van de vele voorbeelden van de mogelijkheden, alles kan qua duur/tijden/aantallen/groepen/samenstellingen etc. aangepast worden naar wens in overleg met ons en de leraren van school. Zo maken wij ook complete schoolmuren met de docenten en leerlingen in overleg om een echte eyecatcher te hebben op het schoolplein of binnen als graffiti muur.
Uniek dus graffiti school!

Reviews Personal-Artist beste keus!

Sabina Drijver
Sabina Drijver
2024-02-10
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Vandaag het kinderfeestje van mijn dochter gevierd in Utrecht. Super locatie! Top begeleiding! Een aanrader om een kinderfeestje te vieren. Ook weer eens iets anders dan die indoorspeeltuin😁.
Maaike vd S-Moens
Maaike vd S-Moens
2024-01-21
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Leukste feestje ooit! In Utrecht bij GraffitiFun een geweldig feestje gehad van onze dochter die 11 werd. Er waren 9 kinderen mee en iedereen kreeg de aandacht en werd er goed bij betrokken. De personal artist gaf veel uitleg en hulp waar nodig. We komen zeker nog een keer terug!
Suzanne Maat-Gresnigt
Suzanne Maat-Gresnigt
2023-12-31
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
In december hebben we het kinderfeestje van onze dochter (10 jaar) gevierd. Dit was echt de perfecte locatie (Utrecht) voor een kinderfeestje; overdekt, droog, veel ruimte en lekker in buitenlucht. Het reserveren ging erg makkelijk en je krijgt een uitgebreide mail met uitleg, prijzen, parkeermogelijkheden, keuzemogelijkheden en andere zaken waar je aan moet denken. Je hoeft zelf niets meer uit te denken, dat hebben zij allemaal al voor je gedaan. In december hebben ze vanaf 16.00 ook nog 'Het nachtthema', waarbij de kinderen graffiti kunnen spuiten in het donker en met zaklampen (die je zelf meeneemt) Ook is er dan muziek en disco op de locatie. Dat maakte het feestje nog spectaculairder. De begeleiding was erg professioneel en hielp de kinderen goed, zodat ze allemaal met een prachtige graffiti-plaat naar huis gingen. We hebben een fantastisch feestje gehad, dank jullie wel!!
Bakker Iris
Bakker Iris
2023-12-19
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Een geweldig kinderfeestje gehad!
Roos koppert
Roos koppert
2023-11-18
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
We hebben genoten, coolste feestje ever!!!!! Wij komen zeker nog keer terug De kinderen hebben goede begeleiding gehad, veel aandacht en super mooie creatieve kunstwerken gemaakt. " Dikke aanrader voor iedereen! Een graffiti kinderfeestje hier zou ik zeker aanraden
Inge Admiraal
Inge Admiraal
2023-11-04
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wat een fantastische ervaring! Met alle hulp een een geweldig resultaat voor de bruiloft, whoop whoop!
Colin Maring
Colin Maring
2023-10-23
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Tijdens het feestje van onze dochter was het slecht weer, echter maakte dit voor de locatie in Utrecht helemaal niet uit. Een toffe plek met voldoende inspiratie. Leuk hoe het team van Graffitifun met de kinderen om gaat en ze echt aan de slag laten gaan om er iets moois van te maken!! Bedankt!
Evelien Thijsen
Evelien Thijsen
2023-10-08
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ontzettend leuk feestje gevierd van mijn zoon (11). Onze persoonlijke artiest wist de 6 jongens helemaal enthousiast te maken met z'n verhaal en creativiteit. De kunstwerken zijn prachtig geworden. Aanrader om hier een feestje te vieren!
Dennis van Ommeren
Dennis van Ommeren
2023-10-08
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij hebben hier afgelopen weekend een kinderfeestje gehouden. Enorm goed leuk en gezellig georganiseerd. Leuke resultaten met de kinderen. Dank jullie wel TEAM!

Volg en Like ons op social media GRAFFITIFUN & PERSONAL-ARTIST en maak kans op een gratis workshop!

Neem eens een kijkje op onze social media! Like en volg ons en maak kans op een gratis graffiti workshop tijdens onze leuke winacties die wij soms hebben!