OVER ONS

Personal-Artist is ontstaan in Amsterdam en Utrecht. Wij willen laten zien dat graffiti tegenwoordig een echte kunstvorm is en geen vervuiling van de straat. Graffiti wordt vaak gezien als vandalisme, maar graffiti spuiters hebben respect voor andermans spullen. Echte graffiti spuiters spuiten niet zomaar op muren en schuren van iedereen. Met graffiti kunnen de mooiste kunstwerken gemaakt worden. Met onze populaire en leuke informatieve graffiti workshops brengen wij dit over aan de deelnemers!

Wij werken ook wel onder de naam Graffitifun al jaren. Wij zijn professionele graffiti spuiters die Graffitifun aanbieden voor iedereen met hun eigen Personal-Artist artiest!

Graffitifun is uitgegroeit tot de grootste graffiti aanbieder van Europa! Wij zijn opgegroeit in de straten van Amsterdam Zuidoost en zijn dus pure graffiti artiesten die echt een connectie hebben met de graffiti scene en de gehele beleving van deze voor vele ‘onbekende’ wereld.

Onze graffiti workshops zijn zelfs gefilmd door de Telegraaf, RTVUtrecht en NOONtv (coolste kinderfeestjes van dit moment!) en uitgezonden op SBS6, RTL4, RTLZ, HartvanNederland, Videoland, KRO-NCRV, NED3 NPO, ZappTV, BZT show FRESH FM. Ook hebben wij al diverse bekende klanten gehad zoals Joop vd Ende theaterfabriek, Vodafone, Elsevier magazine, VUMC en AMC ziekenhuis, Rabobank etc. Ook heeft Lange Frans zijn kinderfeestje bij ons gevierd!

Graffitifun brothers
Team Personal-Artist graffiti artiesten
Graffitifun graffiti workshops en feestjes

Ons Team

Wij bieden deze diensten aan naast een andere baan, waardoor dit niet onze inkomstenbron is. Dit heeft grote voordelen voor onze klanten zoals een enthousiast uitgebreid programma tegen zeer lage prijzen die nergens anders zo te vinden zijn met meerdere zeer enthousiaste graffitiartiesten die onze graffiti workshops met heel veel plezier geven!! Ons team bestaat niet alleen uit de beste graffiti artiesten maar ook uit de beste workshopbegeleiders die gespecialiseerd zijn in de graffiti kunst, dit is waarschijnlijk nog wel het belangrijkste om een goede professionele workshop te geven aan onze klanten.

Alles is officieel + nodige vergunningen gemeente + verklaringen belastingdienst en alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW (tenzij anders vermeld: geldt voor bedrijfsuitjes, deze zijn excl. BTW i.v.m. programma op maat).

Een enthousiast jong en ervaren team die voor de klant klaarstaat, dat is Graffitifun! Wij zijn elke dag beschikbaar in overleg, zowel de avonden als weekenden. Ons team vangt elkaar altijd op, wij kunnen dus 1000% garanderen dat onze gereserveerde workshops ten alle tijd doorgaan! In 20 jaar tijd hebben wij nog nooit een workshop of feestje afgezegd!

Graffiti smiley

WIJ ZIJN UITGEZONDEN DOOR:

Personal artist reclame
Team artiesten personal artist van Graffitifun
T-shirts en sweaters van Graffitifun diverse workshops
Graffiti Artiest illustratie

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!

Een toffe, creatieve en flexibele werkplek bij Personal-Artist!

Als Personal-Artist graffiti workshop begeleider/assistent begeleidt je je eigen workshops en zorg je ervoor dat alles soepel verloopt, uiteraard met een team van echte graffitiartiesten en begeleiders om je heen. Je wordt volledig ingewerkt zodat je op den duur zelfstandig aan de slag bij ons kan. Werktijden zijn in overleg i.v.m. de aanvragen(flexibele tijden, meestal in het weekend: geen min. of max. uren). Ideaal dus al bijbaan naast studie of ander werk te combineren.

Wij hebben leuke opdrachten door de gehele Benelux met grote bedrijfsuitjes, bekende mensen, feestjes of evenementen. Ook worden wij regelmatig uitgezonden op tv, hier kan jij ook bij zijn! In het weekend werken wij voornamelijk in Amsterdam en Utrecht. Doordeweeks door het gehele land.
(meerijden met ons team naar locatie is altijd mogelijk).

Zie hier de complete vacature uitgebreid!

Reviews Personal-Artist beste keus!

Sabina Drijver
Sabina Drijver
2024-02-10
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Vandaag het kinderfeestje van mijn dochter gevierd in Utrecht. Super locatie! Top begeleiding! Een aanrader om een kinderfeestje te vieren. Ook weer eens iets anders dan die indoorspeeltuin😁.
Maaike vd S-Moens
Maaike vd S-Moens
2024-01-21
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Leukste feestje ooit! In Utrecht bij GraffitiFun een geweldig feestje gehad van onze dochter die 11 werd. Er waren 9 kinderen mee en iedereen kreeg de aandacht en werd er goed bij betrokken. De personal artist gaf veel uitleg en hulp waar nodig. We komen zeker nog een keer terug!
Suzanne Maat-Gresnigt
Suzanne Maat-Gresnigt
2023-12-31
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
In december hebben we het kinderfeestje van onze dochter (10 jaar) gevierd. Dit was echt de perfecte locatie (Utrecht) voor een kinderfeestje; overdekt, droog, veel ruimte en lekker in buitenlucht. Het reserveren ging erg makkelijk en je krijgt een uitgebreide mail met uitleg, prijzen, parkeermogelijkheden, keuzemogelijkheden en andere zaken waar je aan moet denken. Je hoeft zelf niets meer uit te denken, dat hebben zij allemaal al voor je gedaan. In december hebben ze vanaf 16.00 ook nog 'Het nachtthema', waarbij de kinderen graffiti kunnen spuiten in het donker en met zaklampen (die je zelf meeneemt) Ook is er dan muziek en disco op de locatie. Dat maakte het feestje nog spectaculairder. De begeleiding was erg professioneel en hielp de kinderen goed, zodat ze allemaal met een prachtige graffiti-plaat naar huis gingen. We hebben een fantastisch feestje gehad, dank jullie wel!!
Bakker Iris
Bakker Iris
2023-12-19
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Een geweldig kinderfeestje gehad!
Roos koppert
Roos koppert
2023-11-18
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
We hebben genoten, coolste feestje ever!!!!! Wij komen zeker nog keer terug De kinderen hebben goede begeleiding gehad, veel aandacht en super mooie creatieve kunstwerken gemaakt. " Dikke aanrader voor iedereen! Een graffiti kinderfeestje hier zou ik zeker aanraden
Inge Admiraal
Inge Admiraal
2023-11-04
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wat een fantastische ervaring! Met alle hulp een een geweldig resultaat voor de bruiloft, whoop whoop!
Colin Maring
Colin Maring
2023-10-23
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Tijdens het feestje van onze dochter was het slecht weer, echter maakte dit voor de locatie in Utrecht helemaal niet uit. Een toffe plek met voldoende inspiratie. Leuk hoe het team van Graffitifun met de kinderen om gaat en ze echt aan de slag laten gaan om er iets moois van te maken!! Bedankt!
Evelien Thijsen
Evelien Thijsen
2023-10-08
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ontzettend leuk feestje gevierd van mijn zoon (11). Onze persoonlijke artiest wist de 6 jongens helemaal enthousiast te maken met z'n verhaal en creativiteit. De kunstwerken zijn prachtig geworden. Aanrader om hier een feestje te vieren!
Dennis van Ommeren
Dennis van Ommeren
2023-10-08
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij hebben hier afgelopen weekend een kinderfeestje gehouden. Enorm goed leuk en gezellig georganiseerd. Leuke resultaten met de kinderen. Dank jullie wel TEAM!

Volg en Like ons op social media GRAFFITIFUN & PERSONAL-ARTIST en maak kans op een gratis workshop!

Neem eens een kijkje op onze social media! Like en volg ons en maak kans op een gratis graffiti workshop tijdens onze leuke winacties die wij soms hebben!